AcasăNewsVictor Ponta: "Am reparat nedreptati. Am stimulat economia. Nivelul de trai a...

Victor Ponta: „Am reparat nedreptati. Am stimulat economia. Nivelul de trai a crescut”

Premierul Victor Ponta este extrem de activ, duminica, pe un celebru site de socializare.

Astfel, dupa ce a anuntat ca Romania si-a platit datoriile catre FMI si nu va mai lua alti bani de la institutia respectiva, Ponta se lauda si ca nivelul de trai al romanilor a crescut de cand este el premier.

„Mai sunt multe de facut, dar ce este important este ca nivelul de trai al romanilor a crescut, acest lucru fiind rezultatul distribuirii corecte a cresterii economice in buzunarele cetatenilor si o dovada ca masurile luate au fost cele bune. Am reparat nedreptati, am stimulat economia, am obtinut cresterea economica ce trebuie sa se vada in continuare in viata de zi cu zi a romanilor”, a fost mesajul transmis de Victor Ponta.

Premierul sustine ca „in luna iulie 2015, puterea de cumparare a castigului salarial era cu 9,4% mai mare fata de aceeasi luna a anului trecut, iar puterea de cumparare a pensiei medii lunare cu 7% mai mare in iulie 2015 fata de iulie 2014. Nu este inca ce ne dorim, dar e un pas important si un semnal foarte bun pe care il dam romanilor in legatura cu drumul pe care doreste sa mearga Guvernul. Diferenta fata de ceea ce era acum 4-5 ani este clara si ea este in favoarea populatiei.Lupta noastra pentru a creste nivelul de trai al cetatenilor va continua cu aceeasi determinare”.

author avatar
Cristi Ionita
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger