AcasăNewsVictor Ponta: "Am discutat varianta unui miting, dar trebuie sa fim atenti!"

Victor Ponta: „Am discutat varianta unui miting, dar trebuie sa fim atenti!”

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca USL trebuie sa evite posibilitatea ca actuala putere sa acuze opozitia pentru transformarea manifestatiilor in actiuni violente.

Ponta a precizat ca declaratia lui Crin Antonescu privind organizarea unui miting a fost facuta in urma unor discutii la nivelul conducerii USL. Pe de alta parte, Ponta a mentionat ca liderii opozitiei nu au stabilit o data precisa pentru eventuale manifestatii.”Am discutat cu Crin aceasta varianta, dar trebuie sa fim atenti sa nu dam ocazia celor de la putere sa acuze opozitia pentru ceea ce s-a intamplat, adica actiunile violente. Noi trebuie sa ne organizam cat mai bine, pentru ca lucrurile sa mearga in directia pe care o doreste populatia”, a spus Ponta.

El a mai precizat ca liderii USL vor avea o sedinta operativa in care va fi discutat si acest subiect, miercuri dimineata. Conducerea PNL l-a mandatat pe presedintele liberal Crin Antonescu sa discute in USL organizarea unui „amplu miting” si a unui mars de protest in Bucuresti, in zilele urmatoare.

„PNL isi reafirma intentia ca impreuna cu membrii sai si oficial, ca organizator, sa initieze actiuni pasnice si democratice de protest si in sensul acesta am fost mandatat de catre Biroul Politic Central sa discut la nivelul USL organizarea unui amplu miting si a unui mars de protest in zilele urmatoare in Bucuresti. Voi discuta insa aceasta chestiune cu colegul meu Victor Ponta, cu colegul meu Daniel Constantin, cand se vor intoarce”, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPC, liderul liberal.

author avatar
Ciprian Purice
313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger