AcasăNewsVictor Ponta: "Alistar nu va face parte din Guvern!"

Victor Ponta: „Alistar nu va face parte din Guvern!”

Premierul desemnat Victor Ponta a anuntat, joi, ca, pentru a nu pune in pericol investirea intregului Guvern si pentru a nu crea niciun fel de animozitate, a decis ca Victor Alistar sa nu faca parte din ministrii pe care ii va propune acum Parlamentului, precizand ca nu va face o alta nominalizare.

Premierul desemnat a spus ca nominalizarea lui Alistar a fost criticata, imediat, de catre adversarii politici, cum ar fi purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, dar si de catre presa. El a adaugat ca, in aceste conditii, pentru a nu crea animozitate si pentru a nu pune in pericol investirea Guvernului, a decis ca Victor Alistar sa nu faca parte din lista ministrilor pe care ii propune Parlamentului.

Presedintele PSD a mai spus ca ideea unui departament in subordinea Guvernului pentru transparenta si pentru relatia cu societatea civila este buna si ramane in vigoare. „Nu voi propune un alt nume”, a mai spus Ponta.

El a adaugat ca asteapta o decizie finala in legatura cu Alistar, iar apoi il asteapta cat de repede in echipa guvernamentala.

author avatar
Ciprian Purice
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger