AcasăNewsVictor Ponta a anuntat scopul USL la alegerile parlamentare

Victor Ponta a anuntat scopul USL la alegerile parlamentare

Victor Ponta, prim ministru, a anuntat ca scopul partidului pe care il conduce la alegerile din toamna este sa obtina majoritatea parlamentara absoluta.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca USL a castigat in ultima perioada toate alegerile care au avut loc, respectiv cele locale si referendumul privind demiterea lui Traian basescu, motiv pentru care la alegerile din toamna se doreste atingerea majoritatii parlamentare absolute.

„Am castigat batalia la alegerile locale, am castigat cu cu un scor edificator, am castigat si referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu. Niciodata Traian Basescu nu a obtinut peste 7 milioane de voturi, este o realitate pe care nimeni nu o poate contesta si vorbim de prestatia noastra ca partid si alianta”, a declarat Victor Ponta, citat de realitatea.net.

Ca urmare a acestor rezultate, si a faptului ca Guvernul si-a tinut pana in acest moment toate promisiunile pe care le-a facut poporului, Victor Ponta a anuntat ca scopul USL e si castigarea alegerilor parlamentare.

„Scopul nostru este de a avea majoritate pentru USL. Sunt convins ca cei de la PDL vor folosi orice arma, oricat de murdara, impotriva noastra. Batalia nu va fi usoara”, mai spus Victor Ponta.

Primul ministru Victor Ponta a mai adaugat ca democrat liberalii au blocat initiativa potrivit careia cel care castiga alegerile parlamentare intr-un colegiu sa fie pe primul loc.

author avatar
Ionut Zgimbau
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger