AcasăNewsVictor Ponta: 9 decembrie e sfarsitul lumii lui Basescu - VIDEO

Victor Ponta: 9 decembrie e sfarsitul lumii lui Basescu – VIDEO

(foto: b1.ro)

Premierul Victor Ponta sustine ca Traian Basescu a ramas singur si ca a pierdut sprijinul PDL si pe cel al electoratului.

(foto: b1.ro)

Invitat vineri seara intr-o emisiune de la Romania TV, Ponta a sustinut ca pe „9 decembrie e sfarsitul lumii lui Traian Basescu”. Premierul a mai explicat ca presedintele a gresit cand a iesit in fiecare seara pentru a da declaratii si ca a  inceput o batalie cu intreaga tara. „Nu noi l-am fortat pe Basescu sa iasa in fiecare seara. Parca era buletinul meteo. In fiecare seara iesea sa vorbeasca altceva. Daca a considerat ca e bine sa aiba o batalie cu Romania, cu atat mai bine pentru USL”, a explicat Victor Ponta.

Ponta a mai spus ca nici macar PDL-ul nu mai e alaturi de Basescu si ca liderul tarii a ramas singur. „Basescu e singur, nu mai are pe nimeni in spate. Nici PDL-ul. Incearca sa-i ajute, dar nu-i mai ajuta, ii ingroapa. Basescu are o miza strict personala. Nu va avea nici un sustinator daca nu va respecta alegerile”, a declarat Victor Ponta.

In privinta alegerilor de duminica, 9 decembrie, premierul a spus ca decizia revine romanilor si ca ei pot hotari daca este sfarsitul lui Traian Basescu. ” Ziua de 9 decembrie este sfarsitul lumii lui Basescu. E un lucru pe care mi-l doresc si probabil pe care il doresc milioane de romani, vom vedea duminica cat de multi”, a mai adaugat Ponta.

author avatar
Andra Nesu
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger