AcasăNewsVictor Piturca, suspectat ca vrea sa masluiasca testul de paternitate

Victor Piturca, suspectat ca vrea sa masluiasca testul de paternitate

Victoria Blochina, femeia pe care Victor Piturca a iubit-o vreme de 16 ani, a inregistrat ieri o trista premiera. Dansatoarea a avut prima infatisare in procesul pe care i l-a intentat antrenorului pentru recunoasterea paternitatii lui Edan, copilul pe care cei doi il au impreuna.

Selectionerul l-a invatat pe Edan ca este un adevarat Piturca

Ieri, fosta balerina s-a trezit dis-de-dimineata pentru a merge la tribunal, unde a avut loc prima infatisare in procesul pe care i l-a intentat antrenorului pentru stabilirea paternitatii micutului Edan, fiul pe care cei doi il au impreuna.

Invesmanata intr-o superba blana de chinchila, Vica a trecut dupa proces pe la o farmacie pentru a se aproviziona cu medicamente pentru Edan

Desi stia clar care este data procesului, selectionerul nu si-a batut capul cu aceasta problema si nici macar nu si-a angajat un avocat.

In plus, de cateva zile, Piturca se afla in cantonament in Antalya impreuna cu echipa nationala, asa ca Vica a  batut de una singura culoarele Judecatoriei sectorului 5, unde se transeaza cazul. Imediat dupa proces, Vica Blochina a vorbit in exclusivitate cu ”National”.

Reporter: Ai fost azi (n.r. – ieri) pentru prima data in viata ta, inteleg, intr-o sala de tribunal. Cum a fost?

Victoria Blochina: Azi  (n.r. – ieri) am realizat cat de dureros e sa fii cu cineva 16 ani si sa ajungi la tribunal ca sa-si recunoasca fiul. Imi venea sa plang cand m-am vazut acolo si ma intrebam pentru ce toatea astea. Ma mahneste foarte tare situatia asta si, mai ales, ca s-a ajuns aici. Dar asta e! Eu sunt puternica si rezist.

R. : Atunci, e clar ca mergi inainte cu procesul

V.B.: Normal, copilul meu este cel mai important! Dar nu trebuia sa se ajunga aici. Nu pot sa inteleg de ce fostul meu iubit nu a incercat sa rezolve aceasta problema. Cum poti sa vii atatia ani la copil, sa ai grija de el, sa fii un tata responsabil si apoi, brusc, sa uiti de el?

R.:  Ai trait timp de 16 ani alaturi de el. Il cunosti bine. De ce crezi ca, brusc, nu-l mai intereseaza fiul vostru?

V.B.: Din orgoliu. Nu inteleg de ce este atat de orgolios. Toata lumea sufera din cauza orgoliului lui. I-am dat o suta de solutii sa rezolvam problema asta pe cale amiabila, dar nu a vrut. Daca ar fi incercat macar sa rezolve aceasta problema pe cale amiabila, n-ar fi suferit nici copilul nostru, nici familia lui.

Ambitiile lui Piturca

Judecatorii sectorului 5 au decis, ieri, amanarea procesului pentru 1 Martie, data la care selectionerul echipei nationale trebuie sa-si angajeze macar un avocat, daca nu are timp sa se prezinte in fata instantei. Insa pana atunci, se pare ca Piti nu sta cu mainile in san. Surse apropiate selectionerului ne-au declarat ca acesta se ambitioneaza, tragand toate sforile necesare, sa masluiasca testul ADN. Piturca se lauda deja in cercul sau de prieteni ca va cere, in cadrul procesului, efectuarea testului de paternitate si ca va folosi toate resursele sa iasa asa cum vrea el, adica sa nu rezulte ca este tatal lui Edan Blochin.

R.: Lumea fotbalului vuieste deja ca Victor Piturca va cere testul ADN si ca va avea el grija sa nu iasa drept tata al lui Edan? Stii ceva despre asta?

V.B.:  Nu cred. Mi-e greu sa cred ca ar face asa ceva. Repet, de ce ar fi venit atatia ani la copilul asta, de ce s-ar fi comportat atata vreme ca un adevarat tata, ca acum sa il ignore total? In primul rand ii face un mare rau copilului, aceluiasi copil pe care il invata sa spuna „Tati, tu esti un Piturca”. Nu mie imi face rau. Eu nu sunt in razboi cu el. Eu inca tin la el, il respect, il iubesc. Este tatal copilului meu si omul cu care m-am iubit timp de 16 ani.

Desi racita-cobza, ieri, la scurt timp dupa ce a parasit tribunalul, Blochina fost surprinsa de fotografii „National” in timp ce mergea la un salon de infrumusetare. Asta, pentru ca pe seara urma sa participe la emisiunea lui Catalin Maruta.

author avatar
Alina Creanga
2.049 afisari

3 COMENTARII

  1. hai draga ca o dati in sf uri! rusoaica asta parasuta e prea disperata ca nu akunge la banii lui

  2. Barbat este acela care-si asuma responsabilitatea faptelor sale si nicidecum acela care stie doar sa dea din c-r. Aparitia unui copil poate spala defectele de caracter ale mamei si sa le amplifice pe cele ale tatalui .Dar ce vina are copilul?

  3. Copilul are vina ca Piturca nu l-a intrebat daca vrea sa fie facut, si ca mama lui era convinsa ca poate lua mai mult decat poate obtine. Intre un tata puscarias pentru jocuri de noroc si o mama dansatoare de cabaret, cu apucaturile de rigoare, era de preferat un avort.
    Doamna Vica, nu ar fi o solutie sa vindeti totul, sa luati un apartament la bloc, cu 2-3 camere, pentru ca sunt foarte ieftine acum, inclusiv masina, si luati alta, mai putin costisitoare, in felul acesta asigurandu-va ca aveti fluxurile financiare necesare asigurate, pana trece perioada asta cretina? Sau deja v-ati dedulcit la mirajul rahatului poleit cu aur, crezand ca totul vi se cuvine?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger