AcasăNewsVictor Piturca, acuzat de cine se astepta mai putin: "Nu esti barbat!"

Victor Piturca, acuzat de cine se astepta mai putin: „Nu esti barbat!”

Desi nu se considera vinovat pentru ratarea calificarii la Campionatul Mondial de fotbal, selectionerul Victor Piturca este atacat din toate partile.

Ba chiar primeste lovituri si din partea unor persoane la care se astepta mai putin, cum ar fi sexy-peremista Ancuta Carcu, politiciana cu cel mai mare bust sau rivala lui Corneliu Vadim Tudor.

Conform citynews.ro, Ancuta Carcu l-a atacat dur pe Victor Piturca, precizand despre acesta ca „in primul rand a demonstrat ca nu este barbat”.

„Nu stie o tara intreaga cum pierdea el bani la poker? Nu l-a vazut lumea cum s-a purtat cu Vica? Piti nu e barbat, daca era, nationala trebuia sa lupte si sa castige, nu sa-si treaca pe tabela un gol inscris de altii. Sa le fie rusine! Ii cer demisia lui Piti, vreau sa plece. Am avut un gol pe tabela fiindca l-au inscris grecii. Ei sunt barbati adevarati, nu cei din nationala lui Piti”, a spus Anca Carcu.

Peremista se lauda ca a candidat pentru un fotoliu de deputat pe motiv ca iubeste Romania si valorile acestei tari, dar sustine ca a fost dezamagita de echipa nationala de fotbal, in general, si de selectionerul Victor Piturca, in special.

„M-am uitat cu interes la meci si am asteptat victoria, dar Piti m-a dezamagit si pe mine. Nici nu ma mir. Un barbat care nu-si recunoaste copilul nu are cum sa fie un invingator” a spus Ancuta Carcu.

author avatar
Cristi Ionita
516 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger