AcasăNewsVictor Ciutacu, sancționat de CNA. Jurnalistul a răbufnit în direct, la tv...

Victor Ciutacu, sancționat de CNA. Jurnalistul a răbufnit în direct, la tv – VIDEO

victor ciutacuVictor Ciutacu, sancționat de CNA. Jurnalistul a răbufnit în direct, la tv - VIDEO

Jurnalistul Victor Ciutacu a fost sancționat de CNA pentru că nu a invitat un reprezentant LGBTQ la emisiunea în care a discutat despre terminologia WOKE, respectiv părinte 1 și 2 ca înlocuitori pentru mama sau tata.

Cei de la CNA au considerat că avocata din platou ar fi trebuit să poarte o discuție cu un reprezentant LGBTQ.

Victor Ciutacu a contestat decizia CNA

După ce a aflat decizia CNA, Victor Ciutacu a izbucnit în direct, la emisiunea pe care o moderează.

„Ca să vedeți țara în care trăim cu adevărat. Postul ăsta de televiziune a mai primit o sancțiune de la CNA. Pe data de 2.03, Ciutacu a pus în emisiune în discuție termeni precum părinte 1 sau 2. În emisiune a fost invitată o avocată care e explicat termenii, însă doamna Dorina Rusu ar fi vrut să audă și punctul de vedere al unui homosexual. România TV a primit somație publică. De săptămâna viitoare, eu sunt homosexualul de serviciu din această emisiune. Rog să se ia act că toate punctele mele de vedere sunt punctele lor de vedere.”, a declarat jurnalistul.

author avatar
Andreea Vlad
9.514 afisari

28 COMENTARII

    • Spurcaților…oricum provocați scârbă inclusiv oportuniștilor care va asculta de frica sa nu-și piardă jobul sau statutul…

    • Ti-ai ales un peudonim pe măsură ” Kuroy ” bravo !
      pleaca mă d-aici ca Romania TV / si mai ales emisiunea lui Ciutacu/ e cel mai tare post TV de stiri si dezbateri politice urmat de Realitatea TV si celelalte posturi Vedeti audientele lor….

  1. cei din CNA ar trebui alungati cu parul , niste jigodii care se apara cu vrajeala cu diversitatea si alte mizerii aparute peste noapte si urate de majoritatea romanilor .

    • Salut! Ma bucur ca nu sunt singurul care a vazut acesta tendinta .Pacat ca azi ce este normal si corect este considerat alteceva…

  2. Da cine sunt si cine a infiintat acest cNA. E gasca lui SOROS in inima Romaniei.Ce fac acesti latratori? Tin de sase la gunoaiele din USR? Desfiintatti!!Lasati fara bani,sa-si caute de lucru prin agricultura.O turma de putori care ne sug de bani.Acesta e CNA=ul.Oare nu e si madam PIPI pe acolo?

    • atentie domnu’ ca e pericol mare acest Andronic, e de familie buna, cu radacini adanci la cateaua securista ,si el si pocitania aia care stie tot, mafalda, seful lui de la Scanteia.

  3. De ce nu vorbiti mai mult despre mafia PSD-PNL, despre ASF, ANI, despre pensiile speciale, despre cum toacă Iohannis banii noștri, si alte subiecte cu adevărat interesante?!??

    • s-a vorbit pina acum gaozare userist , va deranjeaza ca va sint atinse interesele pidosnice ?

    • De ce nu ieșiți voi in strada ca francezii ? Aștepți să îți rezolve televiziunile problemele de corupție din țară asta ? Dacă nici Romania tv nu dezbate toate problemele cu corupții din romanica, atunci să așteptați voi mult și bine .

  4. Io stiu ca mamele se fac din mame si tatii din mame nu am vazut pana acum in lume mame facute din tati sau tati de tati.

    • homo sunt dejectii, indivizi ratati, animale bolnave care aluneca pe aceasta panta ptr ca nu-s capabili sa-si gaseasca femei, iar cei care le tin tonul si inventeaza aberatii precum ca l-a nascut masculul nu ma-sa trebuie dusi la sanatorii ,la spitale de nebuni si lasati acolo sa-si faca de cap, sa si-o traga pe toate partile in fel si chip.Cand il vad pe Elton John si pe aia de teapa lui ma apuca voma. Ma intreb ce-a simtit regina si ce-a avut in cap cand l-a facu Sir, sau ce simte un adevarat Sir cand se vede in rang cu un asemenea bolnav.

  5. Coana Dorina sa ia acasa un popo si sa i explice ala cum se face la ei imperechetea,poate se mai linisteste si ea.

  6. Ma mir ca Ciutacu a fost amendat pt ca el este evreu si dupa cum stiti evreii sunt “poporul ales”

  7. Ciutacu are trupa lui de dereglati mintal, mereu aceeasi. Pepeni libidinosi seara de seara, la cravata si fara cravata. Imi place cand ii apuca criza, damblaua si cearta pe juvetele de la oltenia cu umflatu’ chiri de la dambovita.

  8. Anonimule ești FUCK de tooot…. Nu ești de acord cu părerea altora. Te-ai născut în pădurea cu P…. Ule. Mare cretin

  9. Poate că, stand ei așa ,în vizuina lor căte doi și căte două, se gândesc să ceară statului român vreo despăgubire pentru anii de nerecunoașterea a personalității lor de ogeac. Poate tocmai celor normali la cap și trup li se va pune un impozit pe care să-l plătească anual până la 31 martie.

  10. Pe vremea lu’ Ceașcă era taxa de „celibat”, acum vor pune taxă de „homalău „?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger