AcasăNewsVictimele accidentului din Neamt aveau intre 17 si 45 de ani

Victimele accidentului din Neamt aveau intre 17 si 45 de ani

Pe masura ce trec orele, apar informatii despre accidentul cumplit din Neamt, care a indoliat familiile mai multor romani, in Joia Mare.

Sapte dintre persoabele decedate au fost gasite in interiorul microbuzului implicat in accidentul din comuna nemteana Vaduri

Noua dintre cele 10 persoane aflate in autoutilitara care a plonjat in apa raului Bistrita, in cursul noptii de miercuri spre joi, au murit. Erau oameni tineri, care se intorceau de la munca, din tara, acasa, pentru a fi impreuna cu rudele de Sfintele Sarbatori de Pasti. Din pacate, insa, doar unul dintre cei aflati in duba a supravietuit – un tanar de 22 de ani, din Podoleni -ajuns in spitalul din Piatra Neamt, cu o rana – nu grava din cate se pare – la cap.

Victimele pentru care salvatorii ajunsi in numar mare la locul tragediei nu au mai putut face nimic aveau intre 17 si 45 de ani si erau din Podoleni, Faurei, Bargauani si Deleni, judetul Iasi, din cate au anuntat reprezentantii IPJ Neamt. Soferul microbuzului avea 25 de ani si era din Savinesti, judetul neamt.

sursa foto: Facebook/Departamentul pentru Situatii de Urgenta

author avatar
Cristina Stefan
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger