AcasăNewsVictime după accidentul feroviar de la Azuga, de luni dimineaţă. S-a rupt...

Victime după accidentul feroviar de la Azuga, de luni dimineaţă. S-a rupt pantograful de la locomotivă!

tren

Un incident feroviar, care a avut loc luni dimineaţă, pe Valea Prahovei, s-a lăsat cu victime. S-a rupt pantograful de la locomotiva trenului IR 1742, la ieşire din staţia Azuga.

Trei tinere au ajuns la spitalul din Sinaia.

Cioburi în ochii călătorilor

Toate cele trei persoane au suferit zgârieturi şi disconfort ocular (obiect străin) de la spargerea geamurilor vagonului. Fetele au fost aduse la spitalul din Sinaia pentru că aveau cioburi în ochi după ce unul dintre geamurile garniturii s-a spart.

Persoanele care au ajuns la unitatea sanitară au vârstele de 18, respectiv 20 de ani şi sunt din Bucureşti şi din Buftea.

S-a dat drumul circulaţiei

Intervenţiile pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact pe relaţiile Valea Largă – Braşov şi Predeal – Azuga au fost finalizate.

CFR SA precizează că întârzierile înregistrate de cele două garnituri sunt cauzate de defecţiunea trenului IR 1742, al cărui pantograf s-a rupt în staţia Azuga, iar traficul feroviar pe segmentele Valea Largă – Braşov şi Predeal – Azuga, inclusiv pe anumite linii din staţiile Predeal şi Azuga, s-a desfăşurat pe un singur fir, din ambele sensuri.

Din cauza defecţiunii de la locomotiva trenului IR 1742, garnitura R 3024 şi trenul privat 11632 au staţionat în spatele trenului IR 1742. Celelalte trenuri, care tranzitau cele două segmente feroviare, au circulat pe celălalt fir.

Compania dă asigurări că traficul a revenit la normal.

author avatar
Andrei Ștefan
429 afisari

1 COMENTARIU

  1. Si ministrul transporturilor iar…tace, complice, nu investeste in CFR.
    Ce asteapta?
    Sa fie o catastrofa?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger