AcasăNewsViceprimarul unei comune din Neamț, reținut după ce a lovit cu mașina...

Viceprimarul unei comune din Neamț, reținut după ce a lovit cu mașina un bărbat și a fugit de la locul accidentului

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un accident mortal, ce a avut loc pe un drum comunal din județul Neamț, a fost urmat de cercetări. Și de reținerea unui bărbat în vârstă de 73 de ani.

Viceprimarul comunei Bahna a fost reţinut de poliţişti după ce a comis un accident rutier mortal şi a fugit de la faţa locului, transmite miercuri Agerpres.

Bărbatul de 73 ani se afla la volanul unui autoturism, pe un drum comunal, şi a accidentat un localnic în vârstă de 74 ani. Victima în vârstă de 74 ani, din Bahna, și-a pierdut viața.

Polițiștii nemțeni au făcut cercetări după producerea accidentului, pentru a stabili exact condițiile în care a avut loc impactul cu urmări dramatice. Așa s-a aflat că după producerea accidentului, șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind însă identificat de către oamenii legii.

Bărbatul în vârstă de 73 ani, reținut pentru 24 ore

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 73 ani, din Bahna, ar fi condus un autoturism pe DC 98, ar fi surprins şi accidentat un bărbat de 74 ani, din aceeaşi localitate, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind ulterior identificat şi depistat de poliţişti.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 74 ani. În urma administrării materialului probator, a fost dispusă reţinerea bărbatului în vârstă de 73 ani, pentru 24 ore”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

În cazul de față, poliţiştii continuă cercetările. Sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, conform sursei citate.

author avatar
Andrei Coman