AcasăNewsViceprimarul din Joseni, executat de iubit

Viceprimarul din Joseni, executat de iubit

La 22 aprilie, viceprimarul  localitatii harghitene Joseni era gasit mort in vila sa de vacanta din  Borzont. Fusese impuscat de trei ori, de la doar un metru distanta.

Desi s-a crezut ca puternica mafie a lemnului, implicata in defrisar5ea padurilor din zona este implicata in lichidarea lui Csala Zolt, ancheta s-a soldat cu rezultate surprinzatoare.
Mobilul crimei a fost banuit de toata lumea a avea legatura cu puternica mafie a lemnului din zona, din care era suspectat a face parte si Csala Zolt, 42 de ani, casatorit si tatal a doi copii. Numai ca arestarea criminalului a naucit intreaga comunitate, pentru ca nimeni nu a stiut pana acum ca viceprimarul era implicat intr-o relatie amoroasa cu un prieten de-al sau. Nimeni altul decat ucigasul…

 

 

 

Implicat si SRI-ul

Dupa ce a carat  pomi la casa sa de vacanta alaturi de un amic, viceprimarul din Joseni l-a sunat disperat pe acesta cerandu-i sa-i vina in ajutor. Imediat cativa tineri din zona au auzit mai multe impuscaturi si cand au ajuns la vila, Csala Zolt zacea pe jos, intr-o balta de sange. Medicii legisti au stabilit ca fusese impuscat de trei ori, in abdomen si picior, cu o arma de vanatoare, de la doar un metru. Era clar vorba de o executie si toata lumea a inceput sa vorbeasca de liderii mafiei lemnului, cea mai puternica din aceasta parte a tarii. In zona au descins si mai multi ofiteri SRI, pentru a-i ajuta pe politisti si procurori.

Santajat de concubin!

Si rezultatele anchetei s-au dovedit a fi intr-adevar spectaculoase, socand intreaga comunitate. Ai carei membri, in frunte cu familia, colegii de partid si multimea de prieteni au aflat ca Csala Zolt, desi se afisa drept un familist convins, era implicat intr-o relatie homosexuala cu un llorincz Robert, un localnic mai tanar cu 10 ani. Si care, suparat ca viceprimarul a rezistat santajului si nu i-a dat un teren pe care sa-l vanda ca sa faca rost de bani, l-a impuscat privindu-l drept in ochi.

 

author avatar
National
481 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger