AcasăNewsVicepresedintele CSA Tudor Balta si-a tras un hotel in Mamaia pentru o...

Vicepresedintele CSA Tudor Balta si-a tras un hotel in Mamaia pentru o suta de ani

Vicepresedintele CSA Tudor Balta si-a pus familia la adapost inainte sa ii expire mandatul de deputat

Tudor Balta, vicepresedintele CSA despre care „National” a dezvaluit ca face bani, culmea!, din asigurari, si-a aranjat familia pentru urmatorul veac, cu un hotel pe care a pus mana in perioada in care era deputat.

Vicepresedintele CSA Tudor Balta si-a pus familia la adapost inainte sa ii expire mandatul de deputat

Mana dreapta a lui Constantin Buzoianu, fostul sef al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor revocat din functie dupa ce „National” a facut public faptul ca fiul lui incasa bani de la Omniasig, este stapan pe un hotel din statiunea Mamaia. In declaratia de interese a lui Tudor Balta figureaza, pe langa firma de asigurari de la care ia bani vicepresedintele CSA, si firma B&B Coral SRL, care este administrata de sotia lui, Anisoara. In mod bizar, Tudor Balta a omis sa precizeze faptul ca nevasta lui mai are o firma, unde este asociata cu fiul lor, Andrei. Societatea, al carei nume seamana cu cea declarata – B&B Coral-Iris SRL – are sediul social in incinta Hotelului Coral din statiunea Mamaia si este administrata tot de sotia boss-ului de la CSA, care are un mandat pe 99 de ani.

Nevasta si fiul lui Balta au inchiriat hotelul pana in anul 2100

In mod bizar, Tudor Balta a omis sa precizeze faptul ca nevasta lui mai are o firma, unde este asociata cu fiul lor, Andrei. Societatea, al carei nume seamana cu cea declarata – B&B Coral-Iris SRL – are sediul social in incinta Hotelului Coral din statiunea Mamaia si este administrata tot de sotia boss-ului de la CSA, care are un mandat pe 99 de ani.

Combinatie pentru un secol

Vicepresedintele CSA a mentionat in declaratia de avere veniturile incasate de sotie prin firma B&B Coral, nu si prin SC B&B Coral-Iris SRL

Jurnalistii „National” au descoperit ca firma B&B Coral-Iris a fost infiintata in 2004, adica la finalul mandatului de deputat al lui Tudor Balta (acesta a fost deputat PSD in perioada 2000-2004). Ca orice politician preocupat de bunastarea familiei, Balta si-a aranjat o afacere de lunga durata. Nu pentru urmatorii ani, nici pentru urmatoarele decenii, ci…pentru urmatorul secol! Contractul din 2004 prin care familia Balta a inchiriat hotelul din nordul statiunii Mamaia expira in anul 2100. Pana atunci, Balta, fiul, nepotii si stranepotii acestuia vor trai fara grija zilei de maine, gratie fostului deputat care s-a „descurcat” de-un hotel pe termen lung. Culmea, inspectorilor Agentiei Nationale de Integritate nu li s-a parut interesant faptul ca nevasta lui Balta are doua firme, din care doar una este declarata. De altfel, ANI a inchis ochii si cand „National” a dezvaluit ca seful de la CSA are actiuni la Compania de Asigurari si Reasigurari EXIM Romania (CARE).

„Gay-friendly”

La hotelul lui Balta pot fi aprofundate afacerile si se pot da petreceri intr-o atmosfera „Gay-friendly”

Hotelul Coral ofera camere simple si apartamente, insa detine si sali de conferinte, numai bune pentru seminarii. Nevasta lui Balta are si un parteneriat cu o cunoscuta agentie de turism, care ii livreaza clienti alesi pe spranceana, indiferent de preferintele sexuale. De altfel, reprezentantii hotelului mentioneaza pe pagina web faptul ca musafirilor li se ofera spatii pentru petreceri, pentru intalniri de afaceri si pentru iubitorii de sporturi nautice, totul intr-o atmosfera „Gay-friendly”.

 

Cum si-a tras Tudor Balta de la CSA un hotel in Mamaia

author avatar
Narcis Voica
2.617 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger