AcasăNewsVicepresedintele CJ Caras-Severin, trimis in judecata

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, trimis in judecata

Ionesie Ghiorghioni se afla in arest preventiv

Procurorii DNA Timisoara l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Ionesie Ghiorghioni, vicepresedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin, pentru comiterea a doua infractiuni de trafic de influenta.

Ionesie Ghiorghioni se afla in arest preventiv

Ghiorghioni a fost prins in flagrant pe 12 mai, cand primea 20.000 de lei de la un om de afaceri. Iata ca, in mai putin de o luna, procurorii au finalizat ancheta si au dispus trimiterea in judecata a vicepresedintelui CJ Caras-Severin.

Zece imobile sub sechestru

In dosar, a fost deferit justitiei, tot in stare de arest preventiv, si nepotul acestuia, Adrian Cosmin Ghiorghioni, pentru complicitate.  Potrivit DNA, in perioada 2013 — mai 2015, Ionesie Ghiorghioni a pretins si primit de la un om de afaceri 230.000 lei si 8.400 euro, reprezentand 10% din valoarea unor contracte de utilitate publica de intretinere a drumurilor incheiate de firma administrata de acesta cu CJ. Procurorii au dispus instituirea masurii asiguratorii a sechestrului asupra unui numar de 10 imobile ce apartin celor doi pana la concurenta sumelor de peste 205.000 lei si 175 euro.

 

author avatar
National
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger