AcasăNewsVicepresedintele CJ Caras-Severin, prins cu spaga in revista

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, prins cu spaga in revista

Dupa multe anchete – bomba bazate pe denunturi, iata ca DNA revine la indeletnicirile de baza, adica flagrantul. Astfel, noua victima a DNA prinsa exact in momentul in care lua spaga se numeste Ionesie Gheorghioni si este vicepresedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin.

Ionesie Gheorghioni, vicepresedintele CJ prins in flagrant de DNA

Ionesie Gheorghioni (PNL) a fost prins in flagrant, ieri, de procurorii DNA, in timp ce lua mita suma de 20.000 de lei pentru atribuirea unui contract, banii fiind pusi intr-o revista.

“Comision” de 10 la suta din contravaloarea contractului

In acelasi dosar, au avut loc sase perchezitii in municipiul Resita si in alte localitati din judetul Caras Severin, din care una la sediul Consiliului Judetean, iar restul la locuintele unor persoane.Cercetarile vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, comise in perioada ianuarie 2013 – martie 2015. In timpul descinderilor DNA, vicepresedintele institutiei Ionesie Gheorghioni a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20.000 de lei, chiar in biroul sau.Banii erau pusi intr-o revista care i-a fost data lui Gheorghioni de catre un om de afaceri. In schimbul banilor, vicepresedintele CJ Caras-Severin ar fi trebuit sa ii inlesneasca omului de afaceri atribuirea unui contract. De asemenea, cei 20.000 de lei ar fi reprezentat o transa din suma totala ceruta de Gheorghioni de la omul de afaceri pentru incredintarea unor lucrari de reabilitare a unor drumuri. Potrivit anchetatorilor, vicepresedintele CJ ar fi ceurt mita 10 la suta din contravaloarea lucrarilor. Ionesie Gheorghioni a fost deputat PDL de Caras-Severin in perioada 2004-2008, iar de sase ani este vicepresedinte al CJ Caras-Severin, fiind unul din apropiatii presedintelui institutiei, Sorin Frunzaverde.

 

author avatar
Andrei Coman
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger