AcasăNewsVicepresedintele ANRE, Petru Lificiu, demis de Ponta pentru "aroganta"

Vicepresedintele ANRE, Petru Lificiu, demis de Ponta pentru „aroganta”

Vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Petru Lificiu, va fi demis, a anuntat joi premierul Ponta. Masura a fost luata la doar o zi dupa ce Lificiu declarase ca scumpirea cu 5% a energiei electrice nu „inseamna nimic”.

„Nu apar pe nimeni, cum s-a intamplat pana acum, pe criteriul ca e de la mine din partid”, a declarat Ponta. „Ma deranjeaza declaratiile unor fosti sau actuali oficiali referitoare la scumpirea pretului la electricitate. Am vazut declaratia vicepresedintelui ANRE si m-a deranjat foarte tare. Astazi il voi elibera din functie. Genul asta de aroganta este explicatia pentru care vechea cugernare a devenit atat de urata de oameni. Nu cred ca in felul asta pot sa le raspunzi oamenilor, ca iti mai stingi un bec.  (…) Modul de raportare la oameni e foarte important”, a spus Ponta.

Vicepresedintele ANRE, Petru Lificiu, afirma, miercuri, ca o crestere cu 5% a pretului la energie electrica „nu inseamna mare lucru”. „O crestere cu 5% la sfarsitul lunii nu inseamna nimic. Adica inseamna sa nu uitam becul aprins in baie cand plecam la serviciu”, a declarat Lificiu intr-o conferinta de presa.

164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger