AcasăNewsVicepremierul Shhaideh, la DNA: Am calitate de suspect

Vicepremierul Shhaideh, la DNA: Am calitate de suspect

Sevil Shhaideh, vicepremierul si, totodata, ministrul Dezvoltarii, a ajuns in cursul diminetii de vineri – mia exact cu putine minute inainte de ora 11- la DNA.

UPDATE 11.27: La mai putin de o jumatate de ora dupa ce a ajuns sa discute cu un procuror anticoruptie, Shhaideh a parasit sediul DNA spunand ca a fost informata ca are calitatea de suspect intr-o ancheta instrumentata de institutia in cauza. „Am calitate de suspect si mai multe nu va pot declara, fiind o ancheta in curs”, a precizat ministrul Dezvoltarii, inainte de a mentiona ca urmeaza sa analizeze, impreuna cu avocatul, documentele. „Mai multe, in acest moment, nu va pot spune”, a conchis Sevil Shhaideh.

–-

Inca nu se cunosc detalii cu privire la motivele pentru care vicepremierul a fost chemat la DNA, si nici la calitatea pe care o are ministrul Dezvoltarii. Cert este ca Sevil Shhaideh nu a venit singura, ci impreuna cu un avocat.

Desi i-au fost adresate mai multe intrebari, pana sa intre in sediul procurorilor, oficialul guvernamental nu a facut declaratii in fata presei, rezumandu-se sa spuna doar atat: „o sa vedem dupa ce ies”.

Nu e prima data cand Shhaideh ajunge la DNA, in precedenta situatie avand calitatea de martor.

author avatar
Cristina Stefan
210 afisari

1 COMENTARIU

  1. TOTI IMBECILII SLUGARNICI, PUPINCURISTI DE PE LANGA PROSTUL NATIUNII DREAK-NEA SI PROSTARICEANU VOR AJUNGE LA PUSCARIE DIN TICALOSIE…………..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger