AcasăNewsVica dezvaluie ce il invata selectionerul pe fiul sau, Edan Blochin: “Tati,...

Vica dezvaluie ce il invata selectionerul pe fiul sau, Edan Blochin: “Tati, tu esti un Piturca!”

Dupa o iubire de aproape 15 ani cu Victoria „Vica” Blochina, Victor Piturca isi arata adevarata fata: o terfeleste, fara nicio remuscare sau retinere, prin intermediul prietenilor, pe cea care i-a adus pe lume un copil.

Cand trebuie sa il recunoasca pe Edan, pe Piturca il loveste amnezia

Cata vreme Vica nu a deschis gura si nu si-a exprimat vreo pretentie, apele au fost linistite. Dar, din momentul in care a facut publica intentia de a-l actiona in judecata pe „Piti” pentru recunoasterea paternitatii copilului, a inceput furtuna.

Pretul discretiei

De sase luni „Piti“ refuza orice contact cu Vica si copilul lor

Nu exista prieten sau apropiat al lui „Piti” care sa nu fi stiut de relatia dintre cei doi. De o frumusete magnetizanta, ravnita de toti barbatii, Vica atragea privirile tuturor si nu avea cum sa nu fie remarcata. Insa, nimeni nu a comentat nimic, niciodata, cu atat mai mult cu cat ea a adoptat, in permanenta, o discretie absoluta in relatia cu selectionerul nationalei de fotbal. A preferat sa stea mereu in umbra, cat se poate de retrasa, pentru a nu-i creea acestuia probleme in viata de familie.

Maria, tu stiai?

Asa se explica, probabil, de ce Piturca a putut duce, linistit, o viata dubla, alaturi de sotia lui, Maria. Insa, in secunda in care s-a aflat ca Vica ii va cere, in instanta, recunosterea copilului lor, mahalaua romaneasca a inceput sa functioneze. Presa a preluat rapid injuriile si comentariile slinoase la adresa ei, venite din partea prietenilor lui „Piti”. O logica simpla arata ca, daca selectionerul s-ar fi opus, nimeni nu ar fi avut curajul sa barfeasca. Or, acum, se vede de la o posta ca „marele barbat” a dat unda verde pentru discreditarea ei. Un fel de „las-o sa vada cum e fara Piturca”. Iar primul care a sarit in „ajutorul” lui a fost Giovani Becali, cel care comenta ca Vica e o amarasteanca, a facut copilul cu un sarantoc si acum i-l pune in brate lui „Piti”.

„Nimeni nu stie ca relatia dintre noi doi a incetat inca din luna august 2011, timp in care Piturca nu a mai dat niciun semn de viata, copilului sau mie, nici macar de Craciun. Si atunci, ce trebuie sa mai astept?”, a declarat Victoria Blochina, in exclusivitate pentru „National”.

Tata cu norma intreaga

„L-am iubit vreme de 15 ani si nu am vrut sa-i fac probleme in casnicie. Insa ceea ce se intampla acum ma dezamageste atat de mult incat ma intreb daca l-am cunoscut cu adevarat, vreodata!”, a subliniat Victoria. Rezervata in aprecieri si in dialog, Vica a avut totusi puterea sa scoata la lumina ceea ce o macina necontenit: „Ii schimba pampersii lui Edan, se juca mereu cu el, il invata ca il cheama <Piturca>, il alinta, ca acum, dintr-o data, sa uite totul si sa nu mai recunoasca nimic”, a spus mama pustiului. Chiar asa, „Piti”, ce fel de tata-barbat esti tu? Cum de o fi acceptat sotia ta, Maria, sa traiesti alaturi de ea si de cei doi copii ai vostri, si in paralel sa ai inca o familie pe care azi o renegi?

Vezi ce a mai declarat Vica si in emisiunea CancanTV de aseara:

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2012/01/Vica, Piti, Victor Piturca, copil, Victoria, fiu piturca-01.flv[/podcast]

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2012/01/Vica, Piti, Victor Piturca, copil, Victoria, fiu piturca-02.flv[/podcast]

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2012/01/victor_piturca-copil-01.flv[/podcast]

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2012/01/Vica, Piti, Victor Piturca, copil, Victoria, fiu piturca-04.flv[/podcast]

[poll id=”172″]

author avatar
Andrei Coman
6.396 afisari

8 COMENTARII

  1. D-le Coman, imi pareai a fi un ziarist integru, echilibrat, fara compromisuri si dualitati, ca acum, brusc, sa iei apararea uneia care stia ce risca. Putea sa avorteze sau, mai simplu, sa nu il faca. Oricum, erau de 11 ani impreuna cand a facut copilul, deci putea sau trebuia sa il cunoasca pe Piturca, degeaba o da pe dupa plop, pozand in victima. Vrea bani, nu e limpede? E plina Romania de exemple ca asta, pe cine vrei sa prostesti?

    • Asa e!Amantele astea stiu din start in ce se baga!Spera doar ca-i vor putea desparti de familiile lor!Niste otrepe sunt toate parasutele astea care vor barbatul alteia!!

  2. Poti sa ajungi sa iubesti un om casatorit , viata iti ofera multe surprize…las este barbatul care prefera sa-si pastreze viata de familist dar isi ia cat poate iubire plina de pasiune de la amarata de amanta . De ce nu renunta la una din ele ???de ce nu renunta sotia ? ….tot amanta e cea condamnata si tot ea se satura …oare e singura vinovata ? Cine oare a iubit sincer el sau ea ?

    • Deea, in emisiunea de la Kanal D Vica a declarat doua lucruri foarte sensibile: 1.ca ea a considerat, la inceputurile relatiei, ca fiind ceva foarte normal,foarte firesc; 2. ca Piturca i-a spus ca el are copiii lui si ca ea sa faca ce vrea. Deci, pentru ea, era firesc sa aiba o relatie cu un barbat casatorit, cu obligatii familiale, cu copii deja mari la data aceea, chestiune care spune aproape totul despre ea. Daca era vorba doar de sex, de cateva ori, nu se punea la socoteala, dar a pastrat, a incurajat si a intretinut cu buna stiinta relatia asta. Cand Piturca i-a spus sa faca ce vrea, lucrurile au devenit foarte clare, era ca un avertisment. Chiar nu a inteles mesajul? Hai sa nu mai dea vina ca era foarte mica si nu stia prea multe, avea deja 30 de ani cand a facut copilul. Degeaba face pe inocenta, i se citeste pe fata viclenia si interesul urmarit. Spune singura asa: „Nu il mai iubesc pe Piti, ruptura este definitiva, nu il mai vreau inapoi ca iubit, ci doar ca tata al copilului meu”. Pai un tata sta cu copilul impreuna, se joaca amandoi, dupa cum spunea si ea, ies impreuna la plimbare, merg in vacante etc. Adica Piti trebuie sa se mute acolo, eventual, numai in rolul in tata si cu banii la el, evident. Daca Piti va fi obligat sa recunoasca copilul si ii va plati pensie alimentara, doar atat, fara sa il mai vada pe ala mic, tot nu va fi multumita si il va barfi peste tot. Asta e lituanianca, nu i-au ajuns casa, masina si restul de avantaje materiale oferite de Piti.

    • deea , citeste bine sa-ti intre in acel cap gol ce inseamna CASATORIE, nu toate curvele isi baga coada si voi alte curve gasiti scuze. De ce TOT SOTIA ESTE CEA BUNA’ ? Asa ca C-u-r-v-e ordinare strange-ti k-u-r-u-l- acasa.

  3. Va spun o poveste..Ea 24 de ani …el 35…El era insurat ..avea 2 copii.Aveau 2 prieteni comnuni…Au iesit cu ei de aproximativ 5 ori ..pana la primul sarut dupa care au inceput sa se vada doar ei 2…Ea stia ca este insurat iar la inceput erea vb doar de o aventura..asta gandeau amn2 fara sa-si spuna unul altuia…S-au vazut o data..sa-u vazut si a doua zi…si a treia zi..si tot asa au tinut-o pana cand au inceput sa se ataseze unul de altul fara sa-si dea seama.Ea nu il suna niciodata…nu ii da mesaje..asteapta k el sa o sune.Dupa un timp el a plecat,nu s-au vazut trei luni de zile…dar au vb zilnic la telefon..prin mesaje..iar el si-a dat seama k fata asta chiar in iubeste!!!A trecut 1 an iar ei nu s-au despartit decat o singura data..si atunci doar 2 nopti…Se vedeau aproape zilnic…ereau ca un cuplu normal…Si acum sunt impreuna,se inteleg de minune…Vreau sa va intreb..cine este de vina pentru relatia asta?Oare dc femeia este cea care trebuie sa suporte toate rautatile?Dc barbatul nu are nicio vina desi el face primul pas catre o relatie chiar dak este insurat?…Nu trebuie sa judeci o persoana dupa aparente nu?Asa nici o femeie care iubeste un barbat insurat nu trebuie judecata….

  4. Te agiti tare rau ,draga Ion, mi-am eprimat o parere ,am tras o concluzie dupa ce am vazut, am auzit , am simtit …..nu cred ca este cazul sa faci pe toata lumea curve ….arata-mi mie pe cineva nevinovat in lumea asta, arata-mi mie pe cel ce nu a gresit cu gandul cu fapta ….esti naiv ….am vazut , am cunoscut femei casatorite care inseala la greu …am intalnit femei disperate sa cunoasca pe cineva cu bani (si in aparenta nu au deloc statut de curve !!!! sunt disperate de viata…)…nu mai zic cat de disperate sunt femeile dupa iubire …. De ce sunt asa disperate aceste femei ??? O mare mare mare vina o au barbatii ….sunt atat de rari barbatii adevarati !!! aici e problema !!!aceste disperate ajung sa fie la cheremulunui barbat …una in calitate de femeie inselata (care sta de multe ori cu acel barbat tot pentru bani , pentru statut , etc)..cealalta in calitatea degradanta de amanta ….Deci despre ce vorbim ? despre curve ? sau despre lasitatea femeilor si egoismul barbatilor ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger