AcasăNewsVica Blochina si secretul stralucirii

Vica Blochina si secretul stralucirii

Frumoasa si charismatica Vica Blochina este intr-o continua transformare, in ultima vreme urmand o serie de tratamente, atat faciale cat si corporale, care i-au redat silueta si stralucirea de balerina.

Acum, Vica este fan declarat al celui mai nou tratament nonchirurgical de lifting facial ce se gaseste numai in Centrele de Slabit si infrumusetare Silhouette. ULTRAFORMER III este o tehnologie de ultima generatie dezvoltata de renumiti specialisti sud-coreeni, distribuita in Romania de Top Line. Iar Vica Blochina se numara printre primele vedete care a descoperit in premiera efectele uimitoare ale alternativei non-chirurgicale a clasicelor proceduri de lifting facial.

ULTRAFORMER III foloseste cea mai noua tehnologie MMFU (Ultrasunete macro si micro focalizate) si ofera, intr-o singura sedinta de scurta durata, efect de lifting facial si fermitate corporala ce poate dura chiar si un an de zile. Concret, se indeparteaza vechiul colagen si se stimuleaza crearea de colagen nou in tesut, oferind astfel rezultate impresionante de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate si remodelare corporala. ULTRAFORMER III poate fi aplicat pe zone precum frunte, sprancene, pometi, maxilar inferior, in cazul barbiei duble, pe faldurile nazolabiale, gat, mijloc, axila, abdomen, coapse.

author avatar
Andrei Coman
297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger