AcasăNewsVica Blochina: Piti isi dribleaza propriul copil

Vica Blochina: Piti isi dribleaza propriul copil

Imbracata ca o adevarata diva, cu o haina de blana daruita de Victor Piturca, Vica a plecat ieri dezamagita de la tribunal. Selectionerul a chiulit iar de la procesul de paternitate si a stramutat actiunea in Ilfov.

La tribunal, Vica si-a accesorizat haina de blana cu o curea si manusi la moda

Victoria Blochina a sperat ca Piturca va veni in fata judecatorilor, macar de dragul copilului, pe care sustine in fata prietenilor ca isi doreste sa il recunoasca. In loc de martisor, selectionerul i-a dat o veste proasta. Prin intermediul avocatilor, el a cerut stramutarea procesului la Buftea, pe motiv ca el nu are domiciliul in Bucuresti.

Victoria Blochina si-a pastrat zambetul pe buze

Desi considera demersul lui Piti tragere de timp, frumoasa lituanianca crede in continuare in justitia romana. „Absolut deloc nu ma afecteaza stramutarea, doar ca voi traversa tot Bucurestiul. Eu respect justitia si sunt mereu prezenta la tribunal, spre deosebire de el. Piti trage de timp si isi dribleaza propriul copil!”, a declarat Vica pentru „National”.

Edan isi iubeste tatal, desi Piti nu vrea sa-l recunoasca

Cu toate ca a fost dezamagita de o noua amanare a procesului, ea si-a pastrat zambetul pe buze, comportandu-se ca o adevarata diva. Cu ochelari de soare Louis Vuitton si o haina de blana Fendi, daruita chiar de Piturca pe vremea cand erau impreuna, Vica a facut senzatie pe holurile tribunalului.

Cel mai frumos martisor, de la Edan

Fosta iubita a lui Victor Piturca a primit cel mai frumos martisor de la baietelul ei, Edan. „Mi-a zis o poezie si mi-a daruit un lantisor. Sunt cea mai fericita mama”, ne-a marturisit Vica. Ea este mandra de fiul ei si al lui Piti, care, la nici cinci ani, este poliglot. Pustiul vorbeste si lituaniana, si romana, iar la gradinita invata engleza. „Eu acasa vorbesc cu Edan romaneste. Doar cand il cert, il cert in limba natala. Mama chiar ma dojeneste. Cum e posibil asa ceva, copilul sa vorbeasca lituaniana cu accent, iar tu sa ii vorbesti numai in romana?”, ne-a mai povestit Vica.

author avatar
Bianca Dima
2.289 afisari

2 COMENTARII

  1. nu te-ai gandit femeie la familia lui? cu ce drept i-ai ranit sufleteste familia?
    pe tine te bate d-zeu.
    pacat de urmasul tau ca el saracutul nu are nici o vina.tu sa platesti pt mizeria din viata ta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger