AcasăNewsViata calatorilor e pusa in pericol! Autobuzele RATB circula fara cauciucuri de...

Viata calatorilor e pusa in pericol! Autobuzele RATB circula fara cauciucuri de iarna

Situatia extrem de dificila in care se afla RATB face sa fie pusa in pericol viata calatorilor care circula cu autobuzele Regiei.

Din cauza problemelor financiare cu care se confrunta Regia, reprezentantii sindicatului soferilor RATB sustin ca multe dintre autobuze circula in continuare cu cauciucurile de vara.

„Sunt probleme cu cauciucurile pentru ca inca nu le-au achizitionat. Nu am informatii concrete, dar n-am vazut cauciucuri de iarna pe toate masinile. Nici cauciucuri de vara nu mai sunt sa acopere parcul” a declarat unul dintre sindicalisti pentru site-ul b365.ro.

Situatia devine de-a dreptul tragic in momentul in care se face un bilant al conditiilor existente. „Autobuzele nu au piese de schimb, nu au ulei, iar la parcul de tramvaie uzura este de 100%” sustin reprezentanti ai aceluiasi sindicat.

La nivel inalt se duce o lupta surda pe seama acestui subiect. Consiliderii PDL sustin ca primaria, condusa de Sorin Oprescu, nu a mai achitat din luna mai subventia catre RATB, in timp ce primarul se apara precizand ca banii au fost virati catre RATB pentru intreg anul 2013 si daca la Regia respectiva sunt probleme acestea exista din cauza „proastei gestionari a banilor”.

author avatar
Cristi Ionita
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger