AcasăNewsViata bate filmul: Jaf la o benzinarie din Sibiu, cu un pistol...

Viata bate filmul: Jaf la o benzinarie din Sibiu, cu un pistol de JUCARIE!

Un hot a gasit modalitatea perfecta de a jefui o benzinarie din Sibiu. Si-a pus o cagula pe cap si, pentru a fi mai convingator, a amenintat-o pe casiera cu un pistol de jucarie, ce semana cu unul adevarat, pentru a-i da banii din casa de marcat.

Hotul, purtand o cagula pe cap, a intrat in benzinaria din Sibiu, si, sub amenintarea pistolului de jucarie, a obligat-o pe casierita sa-i dea toti banii din casa de marcat. Angatii, socati inca de incident, refuza sa vorbeasca despre cele petrecute.

Muncitorii de la benzinarie au aflat abia sambata dimineata ca pistolul, de care hotul s-a folosit pentru a obtine banii, era unul de jucarie. De indata ce barbatul a fugit cu cei 1600 de lei, care se aflau in casa de marcat, muncitorii au sunat la 112. Politistii au impanzit imediat orasul si la scurt timp l-au prins pe vinovat la nici doi kilometri de locul unde a avur loc jaful.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat instantei judecatoresti cu propunete de arestare preventiva.

author avatar
Alina Costache
407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger