AcasăNewsVezi unde isi fac vacantele miliardarii Romaniei

Vezi unde isi fac vacantele miliardarii Romaniei

Multi dintre milioanrii romani au decis anul acesta sa nu mai arunce cu bani pe vacante exotice si au hotarat sa ramana in tara.

Desi este al treilea cel mai bogat roman, cu o avere estimata la un miliard de euro, Ioan Niculae nu se duce mai departe de Marea Neagra si de Carpatii Romanesti. Spune ca n-are de ce si ca, in afara cazului in care se duce la intalniri de afaceri si vanatoare, nu prea calca in afara tarii. „O sa ma duc la Venus unde avem un hotel si dupa aia la Busteni unde am casa. Cam atat”, spune, pentru Money.ro, Niculae. Acasa sta si deputatul Siviu Prigoana, detinatorul unei averi de circa 80 de milioane de euro.

El spune ca trebuie sa stea acasa din cauza faptului ca are un copil de doar 7 luni dar recunoaste ca nici nu este tentat la o excursie peste mari si tari. „In insule te duci cand ai gagica si vrei s-o impresionezi. Cand devine nevasta si apar copiii stai pe acasa ca deja stiti amandoi ce-i pe acolo. Labirintului 10. Acolo imi fac vacanta. Adica la mine acasa. S-ar putea sa ma duc 10 zile pe la salina pentru ala micul dar atat”, spune Prigoana. Adrian Porumboiu si Culita Tarata, doi dintre cei mai mari fermieri ai tarii, isi petrec vacanta de vara pe camp, la recoltatul paioaselor. E un an agricol foarte bun si vor ca totul sa fie in regula. „Cineva mai trebuie sa si munceasca in tara asta, domnule. Campurile vor fi vacanta mea”, arata Porumboiu.

Tot la recoltat sta si Tarata. De altfel acesta spune ca vacanta are doar de Craciun si a doua zi de Pasti, „ca tot crestinul”. Potrivit asistentului sau personal, nici Viorel Micula, patronul European Drinks nu va pleca nicaieri in vacanta. „Cea mai mare relaxare a dumnealui este prin munca”, apreciaza asistentul. Nota discordanta face Ovidiu Tender, romanul care detine o jumatate de tara africana si este posesor al unei averi de 200 de milioane de euro. El isi va acorda o vacanta prelungita cu multa caldura. Se afla in prezent, intr-o insula greceasca, unde detine un hotel. Mai sta acolo doua saptamani dupa care pleaca in Spania si, ulterior, in Africa.

author avatar
Andrei Ispas
704 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger