AcasăNewsVezi unde este raiul politistilor betivi si criminali!

Vezi unde este raiul politistilor betivi si criminali!

Un politist din comuna doljeana Bistret este cercetat pentru ucidere din culpa dupa ce a lovit mortal cu masina un biciclist, apoi a fugit de la locul accidentului. Politistul si-a dat demisia cateva ore mai tarziu, dupa ce s-a stabilit ca se urcase baut la volan.

Accidentul a avut loc duminica seara, in jurul orei 22.00, pe DN 55 A Bechet-Calafat, unde un agent de politie din comuna Bistret care se intorcea de la parintii sai din orasul Dabuleni a lovit in plin un biciclist, barbatul murind pe loc.  Politistul a fugit de la locul accidentului, iesind cu masina pe un drum laturalnic, insa trupul neinsufletit al biciclistului a fost observat de cativa localnici, care au anuntat accidentul la 112. Politistii ajunsi la fata locului au stabilit ca vinovat de producerea accidentului se face agentul de politie de la Bistret, care se urcase la volan baut, scrie Mediafax.

„Consumase alcool, rezultatul fiind 0,92 in etilotest. I s-au recoltat probe biologice si urmeaza a se stabili alcoolemia in urma probelor de laborator. Este un eveniment regretabil, care nu face cinste calitatii de politist„, a declarat adjunctul comandantului Politiei Judetene Dolj, comisar-sef Nicusor Badea, caruia din pacate nimeni nu i-a cerut demisia.

Potrivit acestuia, in urma accidentului politistului i s-a solicitat si si-a depus demisia, incetand raporturile de munca cu Inspectoratul Judetean de Politie Dolj.

Agentul de politie este cercetat pentru ucidere din culpa, fuga de la locul accidentului si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

In luna martie 2010, un alt politist din Dolj, adjunctul sefului de la postul de politie din localitatea Piscu Vechi, a lovit mortal o femeie aflata pe o bicicleta, el parasind locul accidentului. Ulterior, politistii au stabilit ca agentul de politie consumase alcool inainte de a se urca la volan, rezultatele indicand o alcoolemie de 0,53 la mie.

Cazul politistului a fost preluat de procurorii Parchetului ICCJ, care au dispus trimiterea in judecata a politistului pentru ucidere din culpa, fuga de la locul accidentului si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Politistul, Stelian Surugiu, a fost condamnat, la inceputul lunii ianuarie 2011, de magistratii Tribunalului Dolj, la doi ani ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru ucidere din culpa. Sentinta penala pronuntata de magistratii Tribunalului Dolj a fost atacata cu apel de Stelian Surugiu, dosarul fiind inregistrat la Curtea de Apel Craiova in 14 ianuarie 2011. Agentul de politie a fost eliberat din arest in 18 mai, in urma unei decizii a Curtii de Apel Craiova.

 

497 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger