AcasăNewsVezi un film senzational: exista o statie spatiala pe Marte? (VIDEO)

Vezi un film senzational: exista o statie spatiala pe Marte? (VIDEO)

O structura din cilindri pe solul lui Marte

Un american a descoperit o structura stranie pe planeta Marte, cu ajutorul Google Earth. David Martines, al carui video postat pe YouTube a depasit 200.000 de vizionari, afirma ca a descoperit din intamplare imaginea, in timp ce se amuza sa scaneze suprafata planetei rosii. El pretinde ca ar fi o structura artificiala cu dungi rosii si albastre.

O structura din cilindri pe solul lui Marte

Martinez da si coordonatele exacte: 49’19,73″Nord si 29 33’06,53″ Vest, pentru ca si altii sa vada „constructia”. Intr-un interviu, postat si el pe YouTube, David Martines spune: „Am numit-o Bio-statia Alfa, pentru ca presupun ca ceva sau cineva locuieste sau a locuit in interior. Este neobisnuita si destul de mare, circa 250 de metri lungime si 50 de metri latime si arata ca un cilindru sau o constructie din cilindri. Ar putea fi o statie energetica, un cantainer biologic, sau un hangar. Sa speram ca nu este o arma”, presupune Martines.

Acum 25 de ani a fost fotografiat "Chipul de pe Marte"

„Oricine a pus-o acolo a facut-o cu un scop… Ar putea fi o statie de escala pentru calatori spatiali, ar putea sa apartina NASA, desi nu cred ca aceasta o sa recunoasca. Si nici nu stiu daca au putut sa realizeze un asemenea proiect fara ca nimeni sa observe cum au fost transportate toate acele materiale pana acolo”, declara Martines.

 

 

[youtube]lxPSYnQ1lU4[/youtube]

Descoperirea sa poate fi plasata alaturi de celebrul „Chip de pe Marte”. Fotografiat de Viking 1 in 1976, un deal din regiunea Cydonia de pe Marte seamana cu o sculptura ce reproduce un chip de umanoid. In vreme ce pentru unii, ea este dovada ca pe Planeta Rosie exista sau a existat viata inteligenta, NASA a explicat imaginea ca fiind rezultatul unui joc de umbre si lumini.

[youtube]flIaaEvoqbU[/youtube]

Daily Mail a incercat sa contacteze atat NASA cat si Google pentru a obtine o explicatie a structurii descoperite de David Martines, dar acestea nu au raspuns solicitarilor. Vom reveni.

author avatar
A.P. Redactor
1.090 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger