AcasăNewsUPDATE: Circulatia pe A2 Bucuresti–Fetesti, inchisa. VEZI pe ce drumuri nationale nu...

UPDATE: Circulatia pe A2 Bucuresti–Fetesti, inchisa. VEZI pe ce drumuri nationale nu se circula, duminica, si unde exista restrictii in trafic!

UPDATE 3 Incepand cu ora 17:00 a fost inchisa circulatia pe DN 2A Urziceni – Slobozia. De asemenea, a fost restrictionata circulatia pe DN 2 Bucuresti – Ramnicu Sarat, pentru vehiculele cu masa totala maxima admisa mai mare de 7,5 tone, potrivit CNADNR.

UPDATE 2 Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a fost inchisa circulatia pe A2 Bucuresti – Fetesti.

UPDATE 1 CNADNR anunta ca, incepand cu ora 15,00, se vor restrictiona urmatoarele sectoare de drumuri nationale pentru traficul de peste 7,5 tone, doar pe sensul catre Bucuresti: DN7 – pe tronsonul Deva – Bucuresti; DN1 – pe tronsonul Sebes – Bucuresti; DN66 – pe tronsonul Simeria – Filiasi; DN6 – pe tronsonul Timisoara – Bucuresti. De asemenea, incepand cu ora 14,45 a fost inchis traficul pe DN 5B Ghimpati – Giurgiu.

Circulatia rutiera este intrerupta duminica, din cauza zapezii, pe mai multe drumuri nationale, dar si pe A2 Drajna – Fetesti, pe sensul catre Bucuresti. De asemenea, au fost impuse restrictii de circulatie pe o serie de artere.

(foto: opiniatimisoarei.ro)

Potrivit informatiilor furnizate de Centrul Infotrafic al Politiei Romane, duminica dimineata, la ora 8.45, circulatia vehiculelor este intrerupta din cauza zapezii pe A2 Drajna – Fetesti pe sensul catre Bucuresti, si pe urmatoarele drumuri nationale: DN1D Albesti Paleologu – Urziceni; DN 23B Maicanesti – Ciorasti; DN61 Ghimpati – Gaesti; DN 65A Pitesti – Rosiorii de Vede – Turnu Magurele

De asemenea, au fost impuse restrictii de circulatie pe urmatoarele drumuri: A2 tronsonul Bucuresti – Fetesti restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone; A2 tronsonul Fetesti- Drajna, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone; DN 22C Cernavoda-Basarabi, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone; DN 3 Basarabi – Constanta, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone; DN 22 Ramnicu Sarat – Braila, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone; DN 23A Gologanu – Ciorasti, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone; DN 2R Jitia – Vintileasca, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone; DN 10 Brasov – Buzau, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone; DN 3B Calarasi – Fetesti – Vladeni, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone; DN 4 Popesti – Leordeni – Oltenita, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone; DN 11A, sectorul Adjud-Podu Turcului-Barlad, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone; DN 5B Giurgiu – Ghimpati, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone; DN 2B Buzau – Vizireni, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone; DN 3A Fetesti – Drajna, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone; DN 31A VO Oltenita, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone; DN 5C Giurgiu – Zimnicea, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone; DN 2D Focsani – limita cu judetul Covasna, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone; DN 3A Lehliu – Drajna, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone; DN 31 Cuza Voda – Manastirea, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone; DN 31 Manastirea – Oltenita, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone; DN 3 Bucuresti – Lehliu, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone; DN 2M Focsani – Odobesti – Andreiasu de Jos, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone; DN 23 Focsani –Braila, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone; DN 3 Lehliu – Calarasi, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone; DN 2N Bogza – Jitia, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone; DN 2C Costesti – Slobozia, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone.

Recomandari pentru soferi

Conducatorii auto sunt sfatuiti ca, inainte de a porni la drum, sa verifice starea drumurilor si sa-si echipeze corespunzator autovehiculele pentru circulatia in conditii de iarna (anvelope specifice sezonului rece, lanturi antiderapante, lopata, saculet cu nisip, o rezerva de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire functional etc.).

Totodata, oamenii legii le amintesc conducatorilor de vehicule ca au obligatia de a circula cu o viteza care sa nu depaseasca 30 km/h, in localitati, sau 50 km/h in afara localitatilor cand partea carosabila este acoperita cu polei, gheata, zapada batatorita, mazga sau piatra cubica umeda.

224 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger