AcasăNewsVezi pe ce cadouri excentrice dau milionarii banii

Vezi pe ce cadouri excentrice dau milionarii banii

Tinand cont ca luna aceasta incepe goana dupa cadouri, cei fara griji materiale sunt primii care au inceput sa-si scrie deja listele cu dorintele de Craciun. Poate va intrebati ce isi doresc cei bogati si frumosi? Pe langa iahturi, cele mai rapide masini, excursiile in locurile cele mai exotice, exista si cateva lucruri care pot fi impachetate si asezate sub brad.

Pentru ea

Glob Louis Vuitton

Pentru a adauga un plus de stralucire pomului de Craciun, casa de moda Louis Vuitton  ne propune un pretios glob realizat pe comanda. Avand in vedere ca piesa valoreaza 12 700 de lei, este recomandabil sa nu lasati pomul nesupravegheat.

Patura din blana Liska

Iata un obiect cu care sigur ii veti face o surpriza placuta persoanei dragi in aceasta perioada. Patura din blana de sinsila realizata de casa austriaca de blanuri Liska este un excelent cadou, mai ales daca va propuneti sa va petreceti Sarbatorile intr-o statiune montana, departe de caldura caminului. Pretul ei este de 6500 de euro.

Rucsac The Row

Rucsacurile din piele de aligator ale surorilor Olsen (gemenele pe care ni le amintim cu siguranta din serialul Full House) au uimit pe toata lumea nu printr-un design iesit din comun, ci prin pretul de 27 550 de euro, mai mare decat cel al multravnitelor genti Hermés. Culmea este ca imediat dupa ce au fost lansate s-au vandut ca painea calda. Asa ca grabiti-va sa puneti mana pe unul dintre aceste exemplare atat de vanate.

Pentru el

Ceas Richard Mille

Se spune ca diferenta dintre barbati si baieti se masoara in pretul pe care sunt dispusi sa-l plateasca pentru jucariile lor. Asa ca atunci cand vine vorba de un ceas, acesta trebuie sa fie cel putin un Richard Mille. Noi am ales modelul RM 003 V2 All Gray, in valoare 313 500 de euro.

Ceas Hublot

Tot la categoria Toys for Boys se inscrie si cel mai recent model Hublot pentru Ferrari, care marcheaza inceputul parteneriatului dintre brandul orologer si celebra marca de masini. Realizat in editie limitata la 20 de piese, pretul unui model Hublot Big Bang Chrono Tourbillon Ferrari nu a fost dezvaluit inca.

Amosu Black Gold & Diamond Blackberry

Iar pentru cei indragostiti de gadgeturile pretioase, bijutierul londonez Alexander Amosu a creat un telefon Blackberry din aur si diamante, in valoare de 16 000 de lire sterline. Mai mult decat atat, acesta poate fi personalizat in functie de dorintele clientului.

author avatar
eNational
935 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger