AcasăNewsVezi oferta completa la programul Prima Casa 4

Vezi oferta completa la programul Prima Casa 4

Desi conditiile guvernului pentru programul „Prima Casa 4” nu au fost tocmai pe placul bancherilor, majoritatea bancilor s-au inscris in cursa pentru a oferi credite romanilor.

Bancile se bat sa-si atraga tot mai multi clienti prin programul Prima Casa

– OTP Bank are un plafon stabilit de 9,6 milioane de eruo. Oferta acestei banci este de 4 % plus Euribor la trei luni, pentru creditele in euro, iar pentru cele in lei banca vine cu o dobanda compusa din 2,50 % plus Robor la trei luni.

– Raiffeisen Bank a stabilit o marja de 3,9 % plus Euribor la trei luni si de 2,4 % plus Robor la trei luni.

– BRD pune „la bataie” un plafon de garantii de peste 325 de milioane de euro. Ipotecarele pe care BRD le ofera sunt la 3,65% – 3,75% plus Euribor, in functie de perioada de creditare pe care o alegeti.

– La Banca Transilvania finantarile sunt acordate atat in lei, la dobanda de 5,49 % pe an, la care se adauga comisionul de gestiune de 0,2 % pe luna, cat si in euro, la o dobanda de 4 puncte procentuale plus Euribor la 3 luni.

– BCR si-a inceput campania cu o dobanda de 3,95 % plus Euribor la trei luni, pentru creditele in euro. Creditorul a anuntat ca toti clientii cu salariul la BCR sau care au un comportament bun de plata la creditele in derulare pot beneficia de facilitati de dobanda. Adica, in loc de 3,95 %, vor primi 3,75 %. Evaluarea imobilului are un cost convenabil de 300 lei (inclusiv TVA) pentru un apartament.

– La CEC Bank pentru creditele in euro, costurile de finantare sunt de 4% plus Euribor la trei luni, in timp ce, pentru creditele in lei – 1,9% plus Robor la trei luni.

– Millennium Bank va aloca 50 de milioane de euro pentru aceasta editie a programului cu o dobanda formata din Euribor la trei luni plus o marja de 4%.

– Pentru creditele contractate prin programul Prima Casa 4, Alpha Bank are o dobanda formata din Euribor la trei luni plus o marja de 4%.

author avatar
Adelina Ionicel
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger