AcasăNewsVEZI LISTA TRENURILOR ANULATE, joi, din cauza vremii. Afla si care sunt...

VEZI LISTA TRENURILOR ANULATE, joi, din cauza vremii. Afla si care sunt liniile ferate cu circulatie restrictionata!

Desi la aceasta ora nu mai sunt valabile avertizari meteo de vreme rea, ninsorile si viscolul din ultimele ore au dus la anularea mai multor trenuri de pasageri. De asemenea, pe 10 linii de cale ferata, circulatia este restrictionata, joi la pranz, din cauza conditiilor nefavorabile.

Ziua de joi pare a fi mai putin dificila, meteorologic vorbind, comparativ cu perioada precedenta. Insa chiar si asa, calatorii care au in plan sa foloseasca trenurile pentru a se deplasa in diferite zone ale tarii, sunt informati ca exista un numar semnificativ de trenuri care au fost anulate. LISTA cu trenurile anulate pe 30 ianuarie este disponibila AICI.

Totodata, ca urmare a prezentei sulurilor de zapada pe sinele de tren, exista zece linii de cale ferata cu circulatie restrictionata, cel putin pana la momentul in care angajatii CFR, care actioneaza cu mijloace de deszapezire, vor reusi sa curete terasamentul. Aceste linii sunt: Faurei – Buzau, Chiajna- Virteju, Chitila-Pitesti, Faurei-Tandarei, Fierbinti  Urziceni  – Tecuci, Marasesti  – Tecuci Barbosi, Ploiesti Sud-Urziceni, Sarulesti-Fundulea Fir2, Urziceni-Slobozia, Veresti- Leorda.

De asemenea, pasagerii sunt avertizati ca pot aparea intarzieri ale trenurilor, in special in zonele in care este nevoie sa se actioneze pentru curatarea liniilor de cale ferata.

sursa foto: a1.ro

426 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger