AcasăNews Vezi la ce facultate mai poti intra cu BAC-ul de toamna!

Vezi la ce facultate mai poti intra cu BAC-ul de toamna!

Din cauza sesiunii de vara a bacalaureatului care s-a incheiat cu un procent mic de promovabilitate, multe universitati nu si-au acoperit nici locurile gratuite, motiv pentru care organizeaza o noua sesiune de admitere, in luna septembrie.

La Universitatea Bucuresti, Facultatile de Chimie, Fizica, Geologie si Geofizica au ramas din start cu locuri libere atat la buget, cat si la taxa. Specializarile Universitatii „Al.I. Cuza” din Iasi spera si ele ca absolventii de liceu sa-si confirme locul la facultate.

La Universitatea „Ovidius” din Constanta au ramas neocupate peste 100 de locuri bugetate, 1.645 cu taxa si aproape 600 la invatamant la distanta (ID) si fara frecventa (FR). Locurile vacante vor fi scoase la concurs pe baza de dosar in luna septembrie, potrivit adevarul.ro
Unele facultati din cadrul Universitatii „Babes- Bolyai” nu au renuntat la proba scrisa sau practica pentru sesiunea de toamna. Astfel Facultatea de Matematica si Informatica, cea de Teologie Ortodoxa si cea Reformata, Facultatea de Teatru si Televiziune, dar si cea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor organizeaza examen de admitere. Singura specializare care a trecut cu succes de prima sesiune este Facultatea de Drept care nu mai are niciun loc liber.
Cele 21 de facultati scot din nou la concurs aproape 600 de locuri bugetate si peste 5.000 la taxa.

408 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger