AcasăNewsVezi harta increngaturilor clanurilor interlope cu lumea politica

Vezi harta increngaturilor clanurilor interlope cu lumea politica

Mai mult ca sigur, SRI va folosi monitorizarea clanurilor interlope din Romania conform propriilor interese. In acest timp, cea mai importanta structura a Politiei Romane, Ordinea Publica, a trecut in subordinea primarilor.

Edili care, asemenea consilierilor sau chiar presedintilor de Consilii Judetene, sunt suspectati de politistii care le-au devenit subordonati „cu japca” de fraternizare pe fata cu liderii clanurilor tiganesti. Care, nu de putine ori, i-au ajutat sa castige alegerile. Dupa care au cerut sa li se plateasca serviciile facute, bineinteles…

Guvern de Uniune Nationala

Despre „lupul tanar” al lumii interlope de la noi, temutul Ghenosu din Targoviste, exista informatii ca ar fi mai mult decat apropiat de liderii PDL din Dambovita. Asta dupa ce aceleasi surse au dezvaluit ca, in trecut, i-ar fi sprijinit si pe PSD –istii locali, dar apoi a schimbat tabara. Primarul Lucian Iliescu din Giurgiu a fost acuzat ca a castigat un nou mandat prin sprijinul fatis acordat de acum celebrul interlop „Butoane”. Tot in acest judet, adversarul politic Dan Pasat, de la PDL, ii folosea pe membrii clanului rival pentru recuperarea banilor dati cu camata. Practic, peste tot in tara, majoritatea covarsitoare a conducatorilor administratiei locale, indiferent de culoarea lor politica, nu s-au sfiit sa se afiseze public cu liderii interlopi. Ce guvern de uniune nationala pe cinste ar fi iesit!

Bani la greu

Daca doar s-ar fi incumetrit cu capii mafiei tiganesti, lucrurile poate nu ar fi fost chiar atat de grave. Numai ca, increngatura aceasta care a cuprins intreaga tara este bazata nu pe sentimente de prietenie sau rudenie prin alianta, ci pe bani. Multi bani. In toate marile orase din Romania, liderii clanurilor care mult timp controlau doar mediul infractional, au fost ajutati de alesi sa castige si suprematia economica. Prin atribuirea celor mai „producatoare” contracte, drept multumire pentru ciomagelile aplicate adversarilor politici la alegeri. Sau sponsorizarea campaniilor cu bani negri. Dar, din puzderia de cazuri de acest gen, SRI –ul nu a scos la iveala inca nici macar unul…

SRI – istii devin organe de cercetare penala

Cezar Preda, nimeni altul decat presedintele comisiei pentru controlul SRI a propus modificarea actelor normative in domeniul securitatii nationale. Proiectul deputatului PDL confirma informatiile din „National”, conform carora SRI a trecut deja la butoanele organizarii viitoarelor alegeri. Astfel, ofiteri anume desemnati de Serviciul Roman de Informatii vor putea fi numiti in calitate de organe de cercetare penala speciala, desfasurandu-si activitatea sub conducerea si supravegherea procurorului.

author avatar
Catalin Tache
3.585 afisari

2 COMENTARII

  1. felicitari ptr.aspectul cu Ghenosu si lumea politica din Dambovita.sapati mai departe ca va apropiati de adevar.

  2. Cum drak de vorbiti de persoane care sunt in guvernul Romaniei au legaturi cu interlopii si justitia nu ai leaga???vai tara asta..a-ti jupuit-o de tot..Dan Pasat dute si te spanzura..nu ai ce cauta in guvernul nostru ..al tarii astea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger