AcasăNewsVezi declaratia lui Traian Basescu dupa inchiderea urnelor de vot: Romanii au...

Vezi declaratia lui Traian Basescu dupa inchiderea urnelor de vot: Romanii au RESPINS LOVITURA DE STAT!

La sediul de campanie a lui Traian Basescu, la ora inchiderii urnelor, simpatizantii acestuia scandau :”Victorie !”.

In aplauzele sustinatorilor Traian Basescu si-a inceput discursul zicand: ” Romanii au respins lovitura de stat a celor 256 de parlamentari condusi de Victor Ponta si Crin Antonescu! Romanii si-au decis soarta nevalidand  referendumul propus de cei 256 de parlamentari in numele puscariabililor. Ii asigur pe romani ca odata reintors la Cotroceni, o sa incerc sa clarific, sa generez un sentiment de impacare in societate. E clar pentru mine ca foarte multi dintre romani au nemultumiri generate de ceea ce s-a intamplat in ultimii ani si am convingerea ca fractura din societate trebuie stopata, trebuie anihilata pentru ca Romania are nevoie de toată forta poporului ei pentru a trece mai departe prin perioada dificla si are nevoie de forta intregului ei popor pentru a reusi in procesul de integrare in lumea civilizată.

– Vreau sa-i mulţumesc lui Vasile Blaga, Monicai Macovei, lui Razvan Ungureanu dlui profesor Papahagi, lui Mihai Neamtu si tuturor celor care nu sunt aici dar au fost alaturi de mine. Flacara democratiei a ramas aprinsa.”

In cursul zilei Traian Basescu a facut si alte declaratii. Basescu, in ziua referendumului: “USL da SMS-uri in numele meu prin care cheama romanii la vot” . Presedintele suspendat Traian Basescu a postat, duminica, ziua referendumului, doua mesaje pe contul sau de pe o retea de socializare, in care scrie ca “USL da SMS-uri in numele sau prin care cheama romanii la vot”, dar ca el il sfatuieste sa nu mearga la urne.

Traian Basescu a sustinut, duminica, faptul ca USL-ul fura la referendumul pe care ei insisi l-au cerut. Totodata, presedintele suspendat si-a rugat sustinatorii sa stea acasa si sa nu iasa la vot.

Cititi mai mult in Ziarul National: https://www.national.ro/online-actualitate/basescu-usl-isi-fura-referendumul-simpatizantii-mei-sa-stea-acasa-175880.html/#ixzz222tQv5dE

 

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
895 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger