Cauta

Vezi de ce si-a bagat Cseke demisia!

Ministrul Sanatatii a demisionat, ieri, pe nepusa masa. Gestul nu pune Coalitia in pericol, s-a grabit Kelemen Hunor sa taie elanul opozitiei.

Cseke Atilla paraseste Guvernul si lasa CNAS in pace

Iritat la culme ca Ministerul pastorit de el nu a primit niciun ban la rectificarea bugetara (spre deosebire de CNAS-ul condus de Lucian Duta), Cseke Attila a demisionat fara vorba multa.

O consultare cu ministrul Sanatatii pe partea de rectificare bugetara nu a fost facuta. Ieri (miercuri – n.r.) ne-am trezit cu textul ordonantei. O asemenea atitudine nu poate fi tolerata”, si-a justificat el, ulterior, gestul. Interesant este ca Cseke Attila si-a luat jucariile si a parasit Guvernul la doar trei zile dupa ce Traian Basescu ii poftea pe el si pe Duta ori sa se inteleaga, ori sa plece din Executiv. Tinand cont de realitatile noastre politice, liderul UDMR, Kelemen Hunor, s-a grabit sa elimine din start orice speculatii. Demisia nu va afecta coalitia de guvernare, postul ramane al UDMR, care va propune un nou ministru in urmatoarele 15 zile, a precizat Kelemen.

Atitudine corect intuita de Opozitie, din moment ce Victor Ponta taman salutase gestul ministrului demisionar, adaugand insa si ca “nu ajuta la nimic”. Revenind strict la activitatea ministeriala a lui Cseke Attila, se poate spune ca acesta a inregistrat cel mai mare esec nu in materie de medicamente compensate dar de negasit pe piata sau de spitale desfiintate, ci atunci cand nu a reusit sa bage „media” romaneasca, de doar 12,73 centimetri, in prezervativele XXL de 19 centimetri achizitionate de MS contra frumoasei sume de 200.000 de euro.

 

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version