AcasăNewsVezi de ce s-a dus Ilie Nastase la nunta insotit de Amalia

Vezi de ce s-a dus Ilie Nastase la nunta insotit de Amalia

Ilie Nastase, care nu putea lipsi de la nunta prietenului sau, a fost insotit de iubita lui, Brigitte Sfat

Spre usurarea tuturor, nunta de la Monaco s-a desfasurat cu bine, fara sa fuga mireasa. Care, totusi, a fost trista si plangacioasa.

Printul Albert vrea repede un mostenitor, ca ceilalti nu sunt din casatorie legala

Mireasa, Charlene Wittstock, a purtat o rochie de Giorgio Armani, cu o trena de cinci metri, cu  40.000 de cristale Swarovski si 20.000 de perle.  Nascuta in Rhodesia, stabilita in Africa de Sud, Charlene este fiica cea mare din cei trei copii ai unei familii de clasa medie. Inatotatoare de performanta, pana in 2007, cand a suferit un accident, Charlene a muncit mult sa se realizeze.

Printul Paul de Romania si printesa Lia; printesa purta o rochie creata de Catalin Botezatu, de care era foarte multumita

Printul a invitat-o de doua ori la cina, o data in 2000, a doua oara in 2005, cand si-a dat seama ca i se potriveste de nevasta. Avea deja doi copii nelegitimi. La Monaco, unde s-a mutat din 2006, Charlene este destul de zgarcita cu aparitiile, poate si din cauza ca nu stie franceza.

Printesa Margareta, fiica regelui Mihai, si consortul au fost prezenti la nunta

Nici prieteni nu si-a facut, nu are un job al ei si doar gradinile palatului de la Monaco ii mai ocupa timpul. Publicatia franceza “L’Express” anunta ca Charlene a fugit inaintea nuntii, dupa ce se zvonise ca mai aparuse un copil al printului, de data asta din perioada cand erau impreuna.

Ai nostri s-au simtit bine

Ilie Nastase, care nu putea lipsi de la nunta prietenului sau, a fost insotit de iubita lui, Brigitte Sfat

Printre cei aproape 5000 de invitati la nunta, s-au numarat si cuplurile printul Paul de Romania si printesa Lia, Nadia Comaneci si Bart Conner, Ilie Nastase si Brigitte Sfat, pe care AFP a confundat-o cu fosta sotie, Amalia, si printesa Margareta cu printul Duda. Cu totii au declarat ca a fost o nunta ca-n povesti si ca s-au simtit bine.

Printul Laurent al Belgiei s-a dezechilibrat pe covorul rosu

Un singur incident a umbrit defilarea VIP-urilor: caderea printului Laurent al Belgiei, repede ridicat de ofiterii de ordine. Dupa oficierea ceremoniei religioase, au urmat dineul oficial, pe terasele Operei Garnier, unde s-a mancat si s-a baut sanatos, creatiile maestrului bucatar Alain Ducasse fiind usoare, de sezon.

 

 

author avatar
Adina Mutar
3.186 afisari

1 COMENTARIU

  1. ceva nu e in Regula „”cu nunta asta ,s-au cunoscut deacum 10 ani, si acum a incercat sa o ia de 3 ori la fuga

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger