AcasăNewsVezi de ce i se spune tehnocratului Calin Georgescu „Putin de Romania”...

Vezi de ce i se spune tehnocratului Calin Georgescu „Putin de Romania”

PROCEDEU – Anrenament la intensitate maxima

Despre raportorul special al ONU pentru mediu s-a spus, din surse sigure, ca ar fi cel mai probabil urmas al lui Emil Boc la conducerea Guvernului. Iar daca CV –ul impresionant ca si profesor universitar, diplomat si expert international in dezvoltare durabila il recomanda fara indoiala ca si cel mai potrivit premier tehnocrat, Calin Georgescu are si micile sale secrete.

INDRUMARI – Alaturi de maestrul Emil Morar, coordonatorul lotului national

Astfel, „National” a aflat in exclusivitate ca acesta a practicat judo de performanta timp de multi ani, ajungand chiar  vicecampion balcanic. Iar cum prima dragoste nu se uita niciodata, si astazi Calin Georgescu nu ezita sa intre pe tatami, facand antrenamente deloc amicale inclusiv cu componentii lotului national coordonat de maestrul Emil Morar.

„Putin de Romania”

PARTENERI – Calin Georgescu si unul dintre cei mai apreciati judoka romani, Niculae Vlad, la sfarsitul sedintei de pregatire

Mai in gluma, mai in serios, acesta este „blazonul” acordat de apropiati celui pe care aproape toata lumea il da, incepand se pare chiar din aceasta toamna, drept urmatorul premier tehnocrat al tarii.  Iar legatura dintre cele doua personaje este reprezentata, desigur, doar de pasiunea comuna pentru judo.

PROCEDEU – Anrenament la intensitate maxima

Sport in care Calin Georgescu a debutat avandu-l drept antrenor pe Sorin Arjoca, cel care l-a descoperit si pe campionul olimic Mircea Fratica. Invins mereu de regretatul campion national Porojan, fostul sportiv a ajuns acum unul dintre cei mai reputati specialisti internationali in dezvoltare durabila si, foarte probabil, premier al Romaniei. Postura din care, cel putin dupa modul in care trage inca la antrenamentele de la Complexul Sportiv „Lia Manoliu”, cu siguranta nu va uita de unde a plecat…

author avatar
Toni Matei
7.988 afisari

1 COMENTARIU

  1. ‘neata!
    pai vedeti oameni buni!!!.. micile secrete dau sens unor lucruri, aparent de neinteles..baiatul asta e o solutie pentru noi de mai bine de un an.
    se pare ca si tehnocratii sunt „bataiosi”..poate d’asta se fereste conducatorul nostru sa puna „unul de asta” in fruntea guvernului..nu stie cum sa-l apuce..
    tare as vrea sa-l vad pe tatami cu cativa politicieni!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger