AcasăNewsVezi de ce e gelos Ponta pe Geoana

Vezi de ce e gelos Ponta pe Geoana

Fara voia lui, Mircea Geoana se pare ca a ajuns din nou pe lista neagra a lui Victor Ponta. Motivul: simpatia de care se bucura  fostul lider PSD.

Victor Ponta nu suporta ideea ca Mircea Geoana sa aiba in continuare o buna imagine in afara tarii

Acuzat in trecut ca isi construieste imaginea pe spinarea partidului, motiv pentru care a si fost suspendat din PSD, Mircea Geoana s-ar putea sa aiba din nou probleme cu seful Victor Ponta.

Victoria pesedistului, combatuta cu bancuri despre spa

De aceasta data necazul  i se trage lui Geoana de la amici si nu de la propriile iesiri publice. Mai exact de la ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, care s-a apucat sa-l laude pe actualul presedinte al Senatului la receptia oferita de Ziua Americii. “Mircea Geoana este cel mai bun prieten pe care SUA il au in Romania”, a decretat cu entuziasm Gitenstein. Mai mult, ambadasorul Statelor Unite a defilat toata seara cu Geoana de-a drepta lui.

Evident, simpatia manifestata de Mark Gitenstein fata de presedintele Senatului i-a picat in scarba liderului PSD, Victor Ponta, prezent si el la receptie. Imediat, pesedistii din gasca lui Ponta l-au atacat pe Geoana cu niscaiva glume rasuflate. “Avand in vedere apetitul lui Mircea Geoana pentru spa era firesc sa se simta in largul lui la o receptie cu tema hawaian”, au comentat social-democratii, subliniind si faptul ca Geoana a fost laudat la gramada cu premierul Emil Boc si presedintele Traian Basescu.

A comis-o cu talent

Diplomat de cariera, Mircea Geoana a reusit sa o sfecleasca insa, atacandu-l pe premierul Emil Boc intr-un cadru in care disputele politice interne nu-si aveau locul. Neispiratul incident s-a petrecut in momentul taierii tortului, presedintele Senatului observand ironic ca este bine ca nu a fost premierul cel care a facut acest oficiu. „Trebuie sa mai si dai, nu doar sa tai”,a comentat Geoana, facand aluzile la masurile de austeritate. Emil Boc a refuzat sa intre in jocul pesedistului, zambind si trecand mai departe.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
574 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger