AcasăNewsVEZI cum va fi vremea in week-end!

VEZI cum va fi vremea in week-end!

Sfarsit de saptamana cu vreme de vara, numai bun pentru o plimbare prin parc, sau, de ce nu, pentru a pleca la mare sau la munte, departe de betoanele orasului. Meteorologii anunta ca vineri si sambata vremea va fi foarte frumoasa, duminica situatia schimbandu-se, insa, radical.

Vineri vremea va fi frumoasa, cu mici exceptii in zona montana, unde spre seara ar putea sa cada ploi insotite de descarcari electrice. Temperaturile maxime vor atinge 25 de grade celsius la Constanta si Suceava, 26 de grade la Cluj si Brasov, 28 de Grade la Timisoara si Galati. In Bucuresti va fi o zi frumoasa, cu soare generos si o maxima de 29 de grade, spre seara nefiind exclus sa apara nori si ceva sanse de ploaie.

Sambata se anunta o zi perfecta pentru plimbari si, de ce nu, chiar pentru plaja. Soarele va straluci cu putere in majoritatea regiunilor, maximele ajungand la 26 de grade la Constanta, 27 de grade la Suceava si Brasov si 30 de grade la Iasi, Craiova si Galati. In Bucuresti vom avea parte de o zi de vara de-a dreptul, cu 31 de grade la amiaza.

Dupa doua zile cu mult soare si caldura, duminica vremea se raceste simtitor, temperaturile fiind chiar cu 7-9 grade mai mici decat sambata. Ca urmare a patrunderii unui front de aer rece peste teritoriul tarii, gredele nu vor urca in termometre peste valoarea de 15 grade la Cluj, 16 grade la Timsoara, 19 la Brasov. Soarele va fi scump la vedere in aceste zone si vor fi conditii de ploaie. Si in Bucuresti situatia se schimba radical fata de ziua precedenta, soarele fiind acoperit de nori si existand sanse sa ploua. Maxima nu va depasi 22 de grade.

339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger