AcasăNewsVEZI cum va fi vremea in urmatoarele trei zile!

VEZI cum va fi vremea in urmatoarele trei zile!

S-a emis o informare meteo de ploi. Ce anunță meteorologii pentru Capitală! (foto: bucurestifm.ro)

Vremea va fi rece si in urmatoarele trei zile. Luni, in majoritatea regiunilor tarii cerul va fi acoperit de nori, existand sanse ridicate sa cada ploi, iar la munte sa ninga. Temperaturile nu vor depasi 16 grade.

(foto: bucurestifm.ro)

In Capitala, luni sunt sanse sa ploua, cerul fiind innorat in mare parte a zilei. La amiaza, temperaturile vor ajunge la 12 grade, potrivit realitatea.net. La munte, vremea este rece si se anunta precipitatii mixte indeosebi la inaltimi mari, unde vantul va sufla cu putere.

Marti, norii vor continua sa acopere cerul in majoritatea regiunilor tarii. La munte exista sanse sa cada lapovita si ninsoare. Vantul va sufla cu putere in zona Banatului, dar si la malul marii. Temperaturile vor fi cuprinse intre 8-17 grade. Si in Capitala va fi innorat, insa nu sunt sanse sa ploua. Temperaturile vor urca spre 13-14 grade.

Miercuri, vremea se mai incalzeste putin, iar norii raman sa acopere doar partea de sud a tarii. In restul regiunilor va iesi soarele, iar termometrele vor arata chiar si 17 grade in unele zone. In Capitala, dimineata de miercuri incepe cu un cer acoperit de nori si cu ceata. In timpul zilei, maxima nu va depasi 11 grade.

357 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger