AcasăNewsVezi cum s-a imbatat Ion Iliescu cu lichior de trandafiri!

Vezi cum s-a imbatat Ion Iliescu cu lichior de trandafiri!

Cu ce putea sa se imbete, daca nu cu lichior de TRANDAFIRI?

Ion Iliescu a facut cateva confesiuni savuroase postului de televiziune „Acasa”. Acestea vor putea fi urmarite joi seara, la emisiunea „Povestiri adevarate”. Fostul sef al statului a povestit cum s-a imbatat singura data in viata lui.

Cu ce putea sa se imbete, daca nu cu lichior de TRANDAFIRI?

„Am avut o singura experienta de acest gen. Eram student, inca nu invatasem limba rusa si rusii, foarte amabili si foarte prietenosi – era ziua de nastere a unui coleg de camera si, ma rog, ca rusii, cu stacana de vodca, si apoi unul de lichior de trandafiri care m-a facut praf. Eram si la etajul 5, ei dupa ce am terminat masa au plecat sa se aeriseasca. Eu n-am coborat, mi-a fost greu sa ajung la capatul culoarului unde erau chiuvetele sa ma spal pe fata”, a spus Iliescu.

Fostul sef de stat a precizat ca acesta a fost singurul experiment de acest gen, ca sotia sa, Nina, nu l-a vazut atunci si ca, a doua zi, a mers si a cumparat un borcan cu muraturi de cinci litri.

„Ea era in alt camin. Ulterior am capatat o camera impreuna, eram in cartiere diferite. Era inainte de casatorie. Deci a fost un singur experiment in viata când am fost si eu beat. A doua zi eram innebunit dupa ceva acru, m-am dus pe la bufetele din cladirea institutului, n-aveau nimic acru. M-am dus la un magazin alimentar, vazusem niste borcane cu muraturi, am vazut unul mare, de cinci litri, l-am luat acasa, dar erau tratate altfel, nu cu sare”, a povestit Ion Iliescu.

 

author avatar
National
619 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger