AcasăNewsVezi cum petrec ministrii de Craciun! Afla unde merg Udrea, Baconschi sau...

Vezi cum petrec ministrii de Craciun! Afla unde merg Udrea, Baconschi sau Tabara!

RELAXARE. Ministrii Theodor Baconschi si Elena Udrea isi vor petrece Sarbatorile in compania celor dragi

Pentru cateva zile ministrii Cabinetului Boc vor lasa politica si administratia deoparte si se vor relaxa alaturi de familiile lor.

RELAXARE. Ministrii Theodor Baconschi si Elena Udrea isi vor petrece Sarbatorile in compania celor dragi

Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, vrea un Craciun activ. Democrat-liberala a declarat ca sarbatorile o vor prinde intr-o statiune de pe Valea Prahovei. „Raman undeva pe Valea Prahovei, depinde cata zapada este. Daca este mai multa zapada – in Predeal, daca nu, in Sinaia”, a afirmat Elena Udrea, mentionand ca a doua zi de Craciun se va afla pe partie in Poiana Brasov, la inaugurarea acesteia.

In comparatie cu Elena Udrea, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, vrea sa se bucure de linistea caminului sau.  „Dupa ce am strabatut cateva zeci de mii de kilometri in 2011 si mi-am petrecut o buna parte a timpului in avioane sau in deplasare, tot ce imi doresc este sa raman acasa, alaturi de familie. Am deja cateva carti bune pe noptiera si jinduiesc dupa tihna de a le citi”, a spus ministrul.

Tot cu gandul la relaxare si familie este si ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara. „Abia astept sa ajung acasa. De ani de zile, sarbatorile de Craciun, le fac cu familia. Nu am fost plecat niciodata pentru ca mereu sunt in deplasare. Am nepoti. O bucurie mare este sa stai langa pomul de Craciun. Ma intalnesc cu copiii, cu cei din apropiere, cu prietenii si am, tot de ani de zile, colindatorii traditionali care vin acasa si ii astept si in acest an”, a declarat Tabara.

Nerabdator sa-si petreaca mai mult timp cu nepotii este si ministrul Mediului, Laszlo Borbely. „Sarbatorile vor fi cu familia, abia astept, cu patru nepotei si incerc sa nu ma ocup de ceea ce tine de politica, sa fiu cu familia”, a precizat demnitarul.

 

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger