AcasăNewsVezi cum isi platesc politistii politele!

Vezi cum isi platesc politistii politele!

Politistii vor fi nemilosi in controale cu cei aflati pe „lista neagra” intocmita de colegii din toata tara.

Mai zilele trecute, doi agenti de circulatie de la IPJ Hunedoara care au oprit in trafic, la intrarea in orasul Deva, un BMW pentru depasirea vitezei regulamentare, au fost luati la bataie de cocalarul de la volan.

Politistii vor fi nemilosi in controale cu cei aflati pe „lista neagra” intocmita de colegii din toata tara.

Retinut de „mascatii” chemati in ajutor, puiul de interlop a fost eliberat de urgenta de judecatori si a primit doar o amenda de 500 lei. Aceasta pare sa fi fost picatura care a umplut paharul, politistii din toata tara hotarand imediat sa-si plateasca singuri politele cu cei care i-au agresat si umilit.

„Pisica pe acoperisul fierbinte”

Aceasta este metafora diabolica prin care un politist descrie imaginea celor care si-au permis sa loveasca vreun coleg. Satui ca superiorii sunt atat de preaplecati incat nici macar nu indraznesc sa atraga atentia asupra cazurilor tot mai dese de ultraj, dar sa le mai ia si apararea, „gaborii” din toata tara sunt decisi sa-si faca singuri dreptate. Adica sa apeleze din nou la traditionala „ruleta” care functiona atat de bine pe timpul militienilor.

Un individ care ameninta, ca pe atunci nu-l atingea nici macar cu o floare, un organ al legii, era apoi vanat prin toata tara de restul cadrelor, indiferent ca erau de la rutiera, economic sau ordine publica. Astfel ca viata le era transformata intr-un calvar, sau, cum scrie unul dintre membrii forumului „politisti.ro”, va calca mai cu teama ca pisica pe acoperisul fierbinte, stiind ca toata „gaborimea” e pe urmele sale. Acum toate site-urile dedicate angajatilor de la Interne abunda de schimburi de informatii cu privire la „batausii” de politisti, intocmindu-se deja un cazier nescris ala cestora. Basca apelurile ca acestia sa fie „arsi” cu controale si sanctiuni peste tot pe unde sunt prinsi.

 

author avatar
Toni Matei
833 afisari

3 COMENTARII

  1. SUPER TARE FRATILOR, ASA TREBUIE FACUT , EU AS FI SCOS PISTOLUL SI LA-S FI **** CA IN AMERICA FRATE DUPA AIA IL INTREBAM CUM IL CHEAMA VORBA LUI BUTE DECAT SA MOARA MAMA MAI BINE MOARE MASA . FACETI CEVA CU LEPRELE ASTEA DIN CAUZA ASTA NU RESPECTA LEGEA NIMENI IN TARA ASTA

  2. Bravo baietzi !!!Asta este metoda cea mai BUNA,atita timp cit Justitia e oarba.Politia acuza Legea achita fiind CORUPTA. P.S. Traiesc departe de tzara si nu fac parte din sistem ,dar apreciez DECIZIA voastra.

  3. De acord cu voi., daca cei care sunt pusi sa va apere, justitia, , sefii vostri, nu o fac pentru ca, vezi cazul soric, traiesc din banii acestor banditi, faceti-va singurti dreptate, si metoda asta este perfecta.Nu va mai lasati calcati in picioare de toti nenorociti, tiganii, banditii, aplicati legea invers, intai trageti in ei, apoi somatii. Metoda a mai fost aplicata si in alte parti, si a dat roade, moarte banditilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger