AcasăNewsVezi cum arata cherhanaua colegiilor USL!

Vezi cum arata cherhanaua colegiilor USL!

Liderii USL au schitat harta colegiilor pentru parlamentarele din decembrie

Alianta de Centru Stanga (PSD – UNPR)  – 246 de colegii, Alianta de Centru Dreapta (PNL –PC) – 206 colegii. Asa arata marea imparteala din Delta pe care Crin Antonescu, ”cu patriotism local”, a numit-o ”Tratatul de la Murighiol”.

Liderii USL au schitat harta colegiilor pentru parlamentarele din decembrie

Mai cu certuri si injuraturi, liderii USL au reusit sa puna pe hartie harta colegiilor. Din parcarea ”Puflene resort”, pesedistul Ponta se grabea sa anunte victoria, precizand ca ”testul solidaritatii si unitatii in Uniune a fost trecut cu bine”. Ceea ce a evitat presedintele PSD sa mentioneze este ca nebunia se va declansa in momentul in care deciziile luate la reuniunea din Delta  vor ajunge la social-democratii/liberalii de la baza formatiunilor politice.

Ponta – in Gorj, Antonescu – in Drumul Taberei

Pe principiul „cine imparte parte isi face”, liderii celor patru formatiuni care alcatuiesc USL – Victor Ponta (PSD), Crin Antonescu (PNL), Daniel Constantin (PC) si Gabriel Oprea (UNPR)  au avut grija sa-si traga patru colegii sigure.  Astfel, Ponta va candida tot in Gorj, Gabriel Oprea in Ilfov, Daniel Constantin va merge in Arges, in timp ce Crin Antonescu se va muta din Sectorul 1, in Sectorul 6, mai exact intr-un colegiu din Drumul Taberei, unde jupan este tovarasul lui, Rares Manescu.

Verzii au intrat si ei in combinatie

Dupa ce pestii mari si-au luat ce li se cuvine, plevusca a primit ce a mai ramas,  in aceasta categorie inscriindu-se Partidul Verzilor si Miscarea Verzilor, formatiuni carora Victor Ponta le-a promis ca vor capata niscaiva colegii din partea PSD.  Pentru a beneficia de locurile respective, cele doua partide ecologiste trebuie sa se topeasca-n PSD, fuziunea fiind insa la stadiul de ”simpla discutie”.

Udrea ii ironizeaza pe uselisti

Elena Udrea

”Ce s-ar fi facut USL fara mine?”, se intreaba, pe blog, fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, precizand ca faimosul complex din Delta, unde s-au intalnit liberalii si pesedistii, a fost realizat cu fonduri europene gestionate de MDRT in mandatul ei. ” Imi pare destul de amuzant faptul ca liderii Puterii s-au decis sa mearga tocmai la complexul <<Puflene resort>>. (…)Trag nadejde ca s-au convins, ca alte multe mii de romani in vara aceasta, de frumusetea Deltei, dar si de beneficiile sustinerii investitiilor. Astfel, poate vor intelege si ei cat de eronata a fost decizia guvernului USL de a taia bani de la investitii”, a mai precizat Udrea. n

Antonescu, ”colectivizat” la Murighiol

Dupa ce a luat in baza ”apucaturile colectiviste” ale pesedistilor care s-au denuntat in grup la DNA, presedintele PNL, Crin Antonescu,  a fost nevoit sa-si puna semnatura pe o rezolutie prin care toti uselistii se angajau sa se autodenunte. Documentul a fost adoptat la Murighiol si reprezinta o dovada de solidaritate cu secretarul general al PSD Liviu Dragnea.

author avatar
Adelina Ionicel
687 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger