AcasăNewsVezi cum a facut bani Marian Vanghelie

Vezi cum a facut bani Marian Vanghelie

Calitatile manageriale ale primarului Marian Vanghelie s-au manifestat inca din copilarie, pesedistul gasind solutii inedite pentru a-si asigura banii de buzunar.

Marian Vanghelie si-a dezvoltat o intreaga afacere vanzand guma de mestecat

Chiar daca sustine ca nu a avut timp sa se bucure de copilarie pentru ca problemele l-au maturizat din pripa, primarul de la 5 se mandreste cu faptul ca a stiut sa se descurce inca de pe vremea cand era un pusti de scoala generala.

Daca de jucat Baba oarba sau batut mingea pe maindan nu a avut timp, Marian Vanghelie macar a reusit sa castige un ban cinstit, profitand de apetitul colegilor pentru accesorii neobisnuite. Concret, primarul confectiona din lita dubla lacatele pentru treninguri. Materia prima si-o procura singur din instalatiile electrice de la blocurile aflate in constructii.

Ce mai, o adevarata arta dupa cum chiar Vanghelie ne-a povestit: “Erau tevile acelea groase, de plastic, prin care se tragea instalatia electrica. Le taiam si aveam grija sa scot numai lita aia dubla. Din ea faceam lacatele pentru fermoarele de la trening pe care le vindeam colegilor cu un leu”. Cum tot romanul este mator de promotii, edilul sectorului 5 a introdus si “superoferta”. “In timp am diversificat produsele, am inceput sa fac lacatelele pe culori. Pe vremea aia erau monedele de un leu, trei lei si cinci lei. Ca sa nu am numai monede de un leu in buzunar, la trei lacatele ofeream unul gratis si asa capatam monede de trei lei”, a mai precizat Vanghelie.

Guma la bucata, o afacere de succes

Cand business-ul cu lacatele nu a mai mers, social-democratul s-a reprofilat pe comert cu guma de mestecat. “Erau niste tuburi lungi cu bile de guma de mestecat din Ungaria. Eu vindeam cu bucata, o singura bila de guma. Ulterior eu doar o procuram, alti colegi o vindeau pentru mine”, a povestit primarul sectorului 5. Cu a asa un trecut antreprenorial, nu este de mirare ca Marian Vanghelie a reusit sa-i convinga pe americani sa-i investeasca in proiectele pe care le-a demarat in sectorul pe care-l pastoreste.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
983 afisari

1 COMENTARIU

  1. Basme de adormit copiii.Pana cand acesta trista figura, ale carei circumvolutiuni sunt la nivelul unui lucrator de la firma lui Prigoana,denumit politician si primar pe deasupra,nu isi da demisia din toate functiile detinute si ca el mai sunt mii de nevinovati, Roamania merge spre faliment. Iar figura cu afacerile pe care respectivul le face in USA este o gluma sinistra care socheaza si pune pe ganduri intelighentia romana din toate domeniile.Singurul care are o mare satisfactie este tov Iliescu care a prins si tanjeste dupa timpurile in care partidul muncitorilor recruta oamenii pe functiile de conducere dupa chipul si asemanarea celui in cauza.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger