AcasăNewsVezi cu cine se bate MApN pentru scutul antiracheta de la Deveselu

Vezi cu cine se bate MApN pentru scutul antiracheta de la Deveselu

PAZA – Un astfel de gard va fi montat si in jurul bazei de la Deveselu

Controversatul proiect al instalarii sistemului anti-racheta Aegis la Deveselu ar trebui sa asigure o securitate totala Romaniei.

PAZA – Un astfel de gard va fi montat si in jurul bazei de la Deveselu

Iata insa ca sefii Armatei Romane se tem mai mult de hotii de fier, decat de rachetele rusesti, iraniene sau cu cine stie ce alt expeditor. Astfel ca prioritatea principala a Ministerului Apararii este sa cumpere cantitati impresionante de sarma ghimpata cu care sa protejeze „scutul” de atacurile neamurilor lui Bercea Mondialu.

Spiralata cu lame taietoare

Inceperea constructiei propriu-zise a bazei militare americane de la Deveselu este prevazuta pentru 2013. Iata insa ca, zilele trecute, M.Ap.N. a  acordat deja sase contracte pentru „scutul” de la Deveselu. Este vorba de achizitionarea de „ kituri garduri de plasa, suprainaltate cu sarma ghimpata spiralata, cu lame taietoare”. Deja au fost desemnate sase firme castigatoare, care vor primi milioane de lei ca sa aduca sarma la locul de livrare indicat:  „comuna Deveselu, la 10 kilometri de Caracal”. Este vorba despre Tess Conex SA Iasi, Histria International SRL Bucuresti, Romtest Electronic SRL Bucuresti, Constructii Muntenia SA Targoviste si Ro Mat Construct SRL Constanta.

author avatar
Toni Matei
1.089 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger