AcasăNewsVezi cu ce se lauda ministrii Guvernului USL

Vezi cu ce se lauda ministrii Guvernului USL

Bacalaureat la liber, fara camere de supraveghere, vouchere turistice, plajele pe mana autoritatilor locale, sunt doar cateva dintre proiectele prezentate de noii ministri in fata parlamentarilor din comisiile de specialitate.

Florin Georgescu a tinut cursuri de economie la audierile din comisie

De departe cea mai interesanta audiere a fost a lui Florin Georgescu. Timp de doua ore, ministrul desemnat al Finantelor le-a tinut o adevarata lectie despre finante si economie parlamentarilor din Comisiile de Buget. Hipnotizati aproape, acestia l-au urmarit ca niste elevi  cuminti pe “profesorul”  Georgescu.  Vestile cele mai bune au venit insa de la ministrul desemnat al Educatiei, Ioan Mang, acesta declarand ca vrea sa elimine clasa zero si sa puna capat supravegherii video de la examentul de Bacalaureat. Vanzarea integrala a TAROM a fost propunerea ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, in timp ce ministrul Turismului, Eduard Hellving, a militat pentru introducerea voucherelor turistice. Nici ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, nu s-a lasat mai prejos, acesta  anuntand ca, din cauza faptului ca redeventele la petrol si gaze sunt prea mici,  noul Executiv intentioneaza sa introduca un impozit pe veniturile exceptionale ale companiilor din domeniu.

Ponta se pune bine cu proprietarii

Premierul desemnat Victor Ponta a anuntat ca nu ia in calcul varianta plafonarii la 15% a despagubirilor pentru casele nationalizate. Totodata, social-democratul a precizat ca trebuie gasita, in acest caz, solutia constitutionala, echitabila, pentru restituirea in primul rand in natura a proprietatilor, acolo unde este posibil.

author avatar
eNational
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger