AcasăNewsVezi cine va lipsi de la lansarea candidatilor USL din Bucuresti

Vezi cine va lipsi de la lansarea candidatilor USL din Bucuresti

Candidatii USL din Capitala vor fi lansati din nou la Sala Palatului

Mega-manifestatia  USL de pe Arena Nationala va avea si o sora mai mica. Liderii USL  au decis sa mai organizeze maine o actiune politica in Bucuresti.

Candidatii USL din Capitala vor fi lansati din nou la Sala Palatului

Desi toti candidatii USL din Capitala au fost deja lansati in cursa electorala, unii mai la o friptura si-o maslina – vezi cazul Sectorului 3 care a benchetuit la hotelul lui Robert Negoita , altii intr-un cadru mai select (de exemplu Sectorul 1), conducerea Uniunii vrea sa mai puna de o manifestatie si la Sala Palatului. Si asta in conditiile in care, uselistii mai ponderati i-au sfatuit deja pe Crin Antonescu si Victor Ponta sa renunte la idee.

Atarna la Oprescu

Pentru ca la precedenta actiune primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, nu a participat,  liderii USL s-au gandit ca a venit timpul sa-l includa in program. In consecinta, imediat ce edilul va taia panglica la parcarea de la Univeristate, pe care o tot inaugureaza de cateva luni bune,  uselistii il vor lua pe sus si-l vor ”planta” pe scena Salii Palatului.  Cu Oprescu pe post de vedeta principala, organizatorii spera ca absenta unor figuri importante ale USL –  primarul  liberal al Sectorului 1 Andrei Chiliman, de exemplu, va trece neobservata.

author avatar
Adelina Ionicel
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger