AcasăNewsVezi cine se mai inscrie pe lista Ioanei Tariceanu!

Vezi cine se mai inscrie pe lista Ioanei Tariceanu!

Este greu de explicat cum de Tariceanu s-a pacalit amarnic si cu cea de a patra casnicie, dar, se vede treaba ca functia de premier doar unora le prieste de minune.

Lamurindu-se cum e cu femeile, Călin Popescu Tăriceanu rămâne, deocamdată, cu dragostea faţă de liberali

Dupa ce si-a consolidat pozitia sociala si financiara prin achizitionarea de sot prim-ministru, Ioana actualmente Dinu, fosta Tariceanu, si-a dat seama ca e tanara, iubeste dezinteresat si viata trebuie traita cu sonorul dat la maximum.

Nici nu fusese introdusa la instanta cererea de desfacere a casatoriei si, printr-un comunicat in care se simtea mai degraba tonul nervos al Ioanei Tariceanu, se solicita presei sa pastreze discretie. Perfect intemeiata dorinta, numai ca, in momentul in care a consimtit la mariajul cu premierul, Ioana Tariceanu si-a asumat si raspunderea de a-i fi monitorizata existenta, devenind persoana publica.

Doamna era un pic cam vulnerabila

Barbat chipes. De o eleganta ce denota aristocratul. Cu o educatie aleasa. Inteligent si cu fler in politica si afaceri. Cu o avere frumusica si cu o carte de vizita care a deschis multe usi. Greu de crezut ca nu a deschis usi interesante inclusiv in existenta si ascensiunea sotiei lui. Dar toate aceste atribute nu au fost de ajuns, din cate se vede, pentru a pastra intacta casnicia cu Ioana. Si, de asemenea, greu de precizat cui si, mai ales, ce anume i-a lipsit. Exista voci care deja au inceput sa comenteze ca diferenta de varsta intre cei doi, de 25 de ani, cu tot ce presupune aceasta, ar fi fost motivul principal al despartirii. Asta, pe de o parte. Dar, pe de alta parte, sursele noastre arata ca Ioana Tariceanu avea o anume disponibilitate si larghete sufleteasca, dovedindu-si astfel, eufemistic spus, vulnerabilitatea.

Cand hultanii dau iama in puicute

Fosta sotie a premierului se zbate intre a iubi viata si a fi iubita de avocatul Dan Borbely

Dupa amorul de notorietate cu sepepistul premierului, dupa cei doi fosti colegi notari de care vorbeam zilele trecute, dupa Viforel Babaca, consulul onorofic al Romaniei in Germania si Mihai Brent Valmar, directorul general al Porsche Romania, ultimii doi alcatuind un triumvirat, alaturi de Calin Popescu Tariceanu, in budoarul doamnei, se pare ca in palmaresul Ioanei Tariceanu se numara si Dan Borbely, sustin sursele noastre. Este avocat si asociat la Tuca Zbarcea & Asociatii, fiind unul dintre fondatorii casei de avocatura. Anterior a lucrat la Musat & Asociatii, iar Facultatea de Drept a absolvit-o in 1998, in Bucuresti. Tanar si foarte ambitios, Dan Borbely a coordonat echipe de avocati la diverse tranzactii imobiliare sau a fost implicat in tranzactii complexe, cu o valoare totala de aproape o jumatate de milliard de euro. Este casatorit, are doi copii si, de ce sa nu o spunem, este in pragul divortului, dupa cum sustin sursele noastre. Iar pe Ioana Tariceanu ar fi cunoscut-o in cadrul unei intalniri de afaceri, aceasta ocupandu-se de redactarea actelor notariale la citeva dintre tranzactiile in care el a fost implicat. Ocupat cu guvernarea, Calin a scapat din ochi propria ograda, unde hultanii au dat iama in puicutele slabe de inger.

author avatar
Andrei Coman
5.627 afisari

1 COMENTARIU

  1. sunteti gresit informati. Ioana se cunoaste cu Borbely de f multi ani, de cand ea era stagiara si au fost colegi in cadrul aceleaisi societati de avocati

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger