AcasăNewsVezi cine saboteaza “Miscarea Populara” a Ioanei Basescu

Vezi cine saboteaza “Miscarea Populara” a Ioanei Basescu

Angajatii de la OSIM pastoriti de Gabor Varga au bagat spaima in pedelisti

Visul pedelistilor de a-si camufla partidul intr-o formatiune noua, “Miscarea Populara” a Ioanei Basescu, era cat pe ce sa se naruie “dintr-o eroare umana”.

Angajatii de la OSIM pastoriti de Gabor Varga au bagat spaima in pedelisti

Avand deja un proces pe rol in care se cere radierea partidului pe motiv de statut,  PDL mai-mai ca era sa ramana si fara colacul de salvare pe care Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, i l-a pus la dispozitie atunci cand a decis sa inregistreze “Miscarea Populara “la OSIM. In cateva ore, democrat-liberalii au trecut de la agonie la extaz, reprezentantii Oficiului jucandu-se frumos cu rabdarea acestora.

Democrat-liberalii si-au pus sperantele in noua marca

Ioana Basescu era cat pe ce sa ramana fara “Miscarea Populara”

Vestea ca OSIM a dat a dat un aviz de „refuz provizoriu” pentru inregistrarea marcii „Miscarea Populara” a cazut ca un trasnet in tabara pedelista. Culmea, informatia venea la putin timp dupa ce secretarul general al PDL, Ioan Oltean, declarase ca, in alegerile din 2012, principali adversari ar putea fie “Uniunea Social Liberala” si “Miscarea Populara”. „Este o posibilitate ca PDL sa constituie o asociere politica cu alte formatiuni politice care sa aiba denumirea de Miscarea Populara, fie o alta forma…”, mai preciza Oltean. Prin urmare, pedelistii au vazut negru in fasa ochilor cand si-au dat seama ca toata strategia lor s-ar putea duce pe apa sambetei.

Udemeristii si-au bagat coada

Dupa vreo trei ore in care democrat-liberalii au fiert in suc propriu, OSIM a revenit, prin vocea purtatorului de cuvant, Ovidiu Dinescu, si a anuntat ca avizul de respingere a fost emis “dintr-o eroare”. „A fost o eroare in baza noastra de date, acum rectificam greseala, speram ca in cateva ore sa se rezolve si pe site. Dosarul este in regula, este analizat pe fond, asteptam o decizie saptamana viitoare”, a precizat Dinescu. In realitate nu este vorba de o eroare, ci de o sicana pusa la cale de liderii UDMR (in parohia carora se afla OSIM-ul), care au incercat astfel sa le transmita un semnal colegilor de coalitie.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.480 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger