AcasăNewsVezi ce zboruri spre Italia au fost anulate din Bucuresti si Timisoara!

Vezi ce zboruri spre Italia au fost anulate din Bucuresti si Timisoara!

Greva generala a sindicalistilor italieni da peste cap programul companiilor aeriene ce opereaza pe aeroporturile din Romania. Aeroportul Baneasa a anulat zborurile spre Italia, in timp ce la Timisoara, cursele fie decoleaza cu intarziere, fie sunt anulate.

Trei curse Wizz Air care erau programate sa decoleze, marti, de pe Aeroportul Baneasa spre Bergamo, Venetia si Pisa au fost anulate din cauza grevei generale a sindicalistilor din Italia, iar o alta va pleca spre Roma cu aproape opt ore intarziere.

O alta cursa Blue Air care trebuia sa decoleze de pe Aeroportul Baneasa spre Roma la ora 9.30 va pleca la ora 17.00.

Cursele de pe Aeroportul Otopeni programate marti dimineata au decolat spre Roma. Alte curse cu destinatia Italia care ar trebui sa plece de pe Aeroportul Otopeni sunt la 14.30 spre Milano, la 17.45 spre Bari si la 18.30 spre Roma.

Si la Timisoara au fost anulate sau intarziate curse spre Italia. O cursa Wizz Air care trebuia sa decoleze, marti, de pe Aeroportul International din Timisoara cu destinatia Roma a fost anulata, iar alte sapte curse Carpatair inregistreaza intarzieri din cauza grevei generale a sindicalistilor din Italia.

Purtatorul de cuvant al Aeroportului International din Timisoara, Nicoleta Trifan, a declarat pentru Mediafax ca sapte curse aeriene care aveau ca destinatie Italia sunt reprogramate, iar una a fost anulata din cauza grevei generale din tara respectiva.

Potrivit site-ului Aeroportului International din Timisoara, cursa Wizz Air care trebuia sa decoleze la ora 13.10 spre Roma a fost anulata, iar cursele Carpatair care urmau sa decoleze spre Roma, Bologna, Verona, Bergamo, Florenta, Venetia si Ancona inregistreaza intarzieri de pana la patru ore, din cauza grevei din Italia.

Traficul aerian va reveni la normal de indata ce greva va inceta.

Ministerul Afacerilor Externe i-a avertizat pe romanii care doresc sa calatoreasca in Italia ca pe teritoriul acestui stat are loc, marti, o greva generala a confederatiei sindicale CGIL impotriva masurilor de austeritate.

976 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger