AcasăNewsVezi ce sortiment de paine feliata contine cele mai multe E-uri!

Vezi ce sortiment de paine feliata contine cele mai multe E-uri!

Mai mult de jumatate din sortimentele de paine feliata vandute in magazinele din Romania contin E-uri. Este concluzia unui studiu al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, potrivit dcnews.ro

Cea mai bogata paine in astfel de substante este Miez Toast de la S.C. Karamolegos Bakery Romania S.A. Aceasta contine : E 475 Esteri poliglicerici ai acizilor grasi, E 471 Mono si digliceride ale acizilor grasi, E 330 Acid citric, E 300 Acid ascorbic, E 270 Acid lactic, E 263 Acetat de calciu, E 262(ii) Diacetat de sodiu, E 322 Lecitina din soia.

Sortimentul este urmat in clasament de Poiana Soarelui, ce contine 6 E-uri: E 300 Acid ascorbic, E 170 Carbonat de calciu, E 472e Esteri mono si diacetil tartici ai mono si digliceridelor cu acizi grasi, E 322 Lecitina, E 481 Lactilat de sodiu, E 282 Propionat de calciu.

La polul opus, cu zero E-uri, se afla cateva sortimente de paine produse de S.C. Dobrogea Grup S.A, Vel Pitar, Smart Food Solutions si S.C. Titan S.A.

566 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger